Φρικιαστική εγκληματική ενέργεια μητέρας από την κόρη της στο Κεντάκι


Ένα φρικτό έγκλημα συνέβη στο Κεντάκι των ΗΠΑ, όπου μια νεαρή γυναίκα σκότωσε τη μητέρα της και στη συνέχεια προχώρησε στο διαμελισμό του σώματός της. Η Τοριλένα Φίλντς, 32 ετών, αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες, όπως η κακοποίηση πτωμάτων, η παρακώλυση αρχών και η αλλοίωση αποδεικτικών στοιχείων. Το εγκληματικό αυτό γεγονός έλαβε χώρα στο σπίτι της, στην περιοχή Mount Olivet.

Η φρίκη αποκαλύφθηκε όταν ένας εργολάβος, που είχε πάει στο σπίτι για εργασίες, ανακάλυψε ανθρώπινα μέλη και ενημέρωσε την αστυνομία. Σύμφωνα με περιγραφές, η μητέρα της δράστιδος, Τράντι Φίλντς, δεν άνοιξε την πόρτα. Στη συνέχεια, ο εργολάβος παρατήρησε ένα σωρό από μαλλιά και ένα ματωμένο στρώμα έξω από το σπίτι, καθώς και ίχνη σύρσιμο στο γρασίδι.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο βρήκαν το διαμελισμένο σώμα της Φίλντς κοντά στο αιματοβαμμένο στρώμα. Οι έρευνες του σπιτιού αποκάλυψαν «πολλαπλά ανθρώπινα μέλη και όργανα» κρυμμένα σε ένα στρώμα, καθώς και μαγειρεμένα μέλη που βρίσκονταν σε μια κατσαρόλα στο φούρνο, η οποία ήταν ακόμη ζεστή. Όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να εισέλθουν στο σπίτι, η Τοριλένα Φίλντς τους εμπόδισε, αναγκάζοντας τους να χρησιμοποιήσουν δακρυγόνα. Τελικά, συνελήφθη με αίματα στο πρόσωπο, τα χέρια και τα ρούχα της.

Πηγή: newsbeast.gr