Φρέσκα Ρολόγια της Swatch Γιορτάζουν το Halloween και την Día de los Muertos με τους Simpsons


Η Swatch λανσάρει με ενθουσιασμό δύο νέα ρολόγια από τη Συλλογή The Simpsons, εορτάζοντας το Halloween και την Día de los Muertos με ζωηρούς και εντυπωσιακούς σχεδιασμούς. Το πρώτο ρολόι, AYE CARUMBOO!, περιλαμβάνει τον Bart Simpson σε μια εκπληκτική κάσα διαμέτρου 47 mm. Ο Bart, απεικονισμένος με ηλεκτρισμένα χρώματα σε λευκό και σκούρο ροζ, αποτυπώνεται σε μαύρο φόντο, με αστροπελέκια να διακοσμούν το λουρί και τους δείκτες να έχουν τη μορφή αστραπής. Ενσωματώνει τη διασκέδαση και αποτελεί ιδανικό αξεσουάρ για τις αποκριές!

Το δεύτερο ρολόι, D’OH OF THE DEAD, τιμά τη Δηλαδή de los Muertos. Το κλασικό NEW GENT διαθέτει μέλη της οικογένειας των Simpsons και ενσωματώνει παραδοσιακά διακοσμητικά στοιχεία που σχετίζονται με την προσφορά του εορτασμού. Το καντράν και το λουρί γεμίζουν με χρώματα και σχέδια που αντικατοπτρίζουν την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του συγκεκριμένου εορτασμού.

Τα AYE CARUMBOO! και D’OH OF THE DEAD είναι διαθέσιμα σε καταστήματα Swatch και online στο swatch.com από τις 26 Σεπτεμβρίου. Αυτά τα ρολόγια αποτελούν τον τέλειο τρόπο να κρατήσετε σημείο τον χρόνο που περνάτε με την οικογένεια σας και να προσθέσετε προσωπικότητα στη Συλλογή σας The Simpsons, είτε σκοπεύετε να γιορτάσετε το Halloween στις 31 Οκτωβρίου είτε την Día de los Muertos την 1η Νοεμβρίου.

Η Swatch, με τη δέσμευση να προσφέρει θετική πρόκληση και χαρά, έχει καθιερωθεί ως κορυφαία εταιρεία ωρολογοποιίας από την ίδρυσή της το 1983. Με καινοτόμα σχέδια που αποτυπώνουν το πνεύμα των καιρών, η μάρκα συνεχίζει να εκπλήσσει και να εμπνέει με τις τακτικές κυκλοφορίες και τις ειδικές συλλογές της.

Πηγή: newsbeast.gr