Εξαφάνιση Τριών Ανηλίκων από Χώρο Φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη


Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ανακοίνωσε το βράδυ του Σαββάτου (28.09.2024) την εξαφάνιση τριών ανηλίκων από χώρο φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, την Παρασκευή (27.09.2024) το μεσημέρι, χάθηκαν τα ίχνη της Κατερίνας Π., 15 ετών, της Ελευθερίας Σ., 14 ετών, και της Καλλιόπης Σ., 17 ετών.

Υπάρχουν πληροφορίες ότι οι ανήλικες Κατερίνα και Ελευθερία ενδέχεται να βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων των κοριτσιών, καθώς υπάρχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο.

Η Κατερίνα έχει μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, είναι εύσωμη και έχει ύψος 1.60 μ. Την ημέρα της εξαφάνισης φορούσε άσπρη αθλητική φόρμα, άσπρη κοντομάνικη μπλούζα και αθλητικά παπούτσια. Η Ελευθερία έχει καστανά μαλλιά, μαύρα μάτια, είναι εύσωμη και έχει ύψος 1.70 μ. Φορούσε γκρι αθλητική φόρμα, ροζ κοντομάνικη μπλούζα και αθλητικά παπούτσια εκείνη την ημέρα. Η Καλλιόπη έχει κοντά ροζ μαλλιά, καστανά μάτια, είναι εύσωμη και έχει ύψος 1.60 μ. Στην ημέρα της εξαφάνισης φορούσε τζιν μπλε παντελόνι, μαύρη κοντομάνικη μπλούζα και αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει πληροφορίες είναι παρακαλείται να επικοινωνήσει με το «Χαμόγελο του Παιδιού» μέσω της «Ευρωπαϊκής Γραμμής για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» ή με τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Πηγή: newsbeast.gr