Εργασίες Κυκλοφορίας και Ρυθμίσεις στην Οδό Αθηνών από Δεκατέσσερις Οκτωβρίου έως Εικοσιεννέα Νοεμβρίου


Από τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024 και έως την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, θα ισχύσει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, σε τμήμα από το 151ο χλμ έως το 145,9ο χλμ. Η κυκλοφορία θα κατευθύνεται από την αριστερή λωρίδα, ενώ ο Ανισόπεδος Κόμβος στην περιοχή Λιβανάτες (149,55ο χλμ) θα παραμείνει προσβάσιμος.

Οι εργασίες θα διεξάγονται από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 07:00 έως τις 20:00, και το Σάββατο από τις 07:00 έως τις 17:00. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα παραμείνουν σε εφαρμογή ακόμη και μετά την ολοκλήρωση των εργασιών. Από την Παρασκευή 25/10/2024 έως την Τρίτη 29/10/2024 δεν θα γίνονται εργασίες, αλλά οι ρυθμίσεις της κυκλοφορίας θα διατηρηθούν.

Για όσους οδηγούς ενδιαφέρονται, εάν οι εργασίες ολοκληρωθούν νωρίτερα από το προγραμματισμένο, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατόν. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλες τις απαραίτητες προβλέψεις για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, με προσωρινές σημάνσεις να τοποθετούνται για την κατάλληλη ενημέρωση. Ευχαριστεί για την κατανόηση και ζητά από τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση, για την ασφάλεια όλων.

Πηγή: newsbeast.gr