Επιτυχημένος Κολυμβητικός Γύρος για την Ενίσχυση των Θαλασσών Αριστείας στο Μεγανήσι


Η ExcellenSeas Pastra Cretonaxiosa ολοκλήρωσε με επιτυχία τον κολυμβητικό γύρο του Μεγανησίου, διανύοντας 31 χιλιόμετρα σε σκυταλοδρομία, σε χρόνο 10 ωρών και 13 λεπτών το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024. Η δράση αυτή έγινε υπό την αιγίδα της Α.Ε. της Προεδρίας της Δημοκρατίας, κας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση είχε ως κύριο στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για την οικονομική στήριξη του έργου των «Θαλασσών Αριστείας» (ExcellenSeas). Ο φετινός αγώνας ήταν αφιερωμένος στους φοιτητές των ακριτικών νησιών μας.

Η υποδοχή της ομάδας διεξήχθη σε ένα θερμό και εορταστικό περιβάλλον. Η ExcellenSeas Pastra Cretonaxiosa εξέφρασε τις πιο εγκάρδιες ευχαριστίες της στους κ.κ. Άγγελο Αλεξανδρόπουλο, Νίκη Κωστάκου, Σοφία Μάκαρη και Ιωάννα Μαυροφρίδου, οι οποίοι συνέβαλαν καθοριστικά στην υλοποίηση της δράσης. Παράλληλα, εκφράζει ευχαριστίες και στον κ. Ingvar Jensen, που πρόσφερε το σκάφος Take Off 3, καθώς και στον καπετάνιο κ. Ηλία Σφιγκάκη και τον ιατρό κ. J. Καλαμπαλίκη, οι οποίοι συμμετείχαν εθελοντικά στην αποστολή, εξασφαλίζοντας την ομαλή και ασφαλή ολοκλήρωση της διαδρομής.

Η πρωτοβουλία είχε υποστήριξη από τον ΑΝΤ1 ως χορηγό επικοινωνίας, με την ExcellenSeas Pastra Cretonaxiosa να ευχαριστεί τον Ισαάκ Καριπίδη για την βοήθειά του στη προβολή της δράσης, καθώς και την κα Βαρελά Βάνα και τον κ. Χαλβατζή Κωνσταντίνο για την συνεχή υποστήριξή τους στα τεχνικά θέματα των δράσεών της.

Στον κολυμβητικό διάπλου συμμετείχαν οι εξής αθλητές: Ευγενία Τζαννίνη, Ευάγγελος Ζουρμπάκης, Απόστολος Τσαγκαράκης, Σωτήριος Πάστρας, Βασίλειος Σοφικίτης, Petar Stoychev, Δημήτριος Ταλαγάνης και Βασίλειος Μαρούλης.

Πηγή: newsbeast.gr