Ελεγκτής προαστιακού πιάστηκε να εισπράττει χρήματα χωρίς εισιτήριο από επιβάτες


Ελεγκτής του προαστιακού που εκτελεί το δρομολόγιο Αθήνα – Χαλκίδα εντοπίστηκε την ώρα που εισέπραττε χρήματα από επιβάτες χωρίς εισιτήριο. Σε βίντεο ντοκουμέντο καταγράφεται η στιγμή που ο ελεγκτής δίνει ρέστα στους επιβάτες, χωρίς να τους προσφέρει κάποιο εισιτήριο.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων της Hellenic Train δήλωσε στον ΣΚΑΪ ότι ο υπάλληλος έχει ιστορικό με προηγούμενες παρόμοιες ενέργειες.

Η Hellenic Train, σε ανακοίνωσή της, επιβεβαίωσε το περιστατικό, αναφέροντας ότι «σε δρομολόγιο του προαστιακού, συνοδός συρμού έλαβε από επιβάτη χρηματικό ποσό για αδιευκρίνιστους λόγους και φυσικά εν αγνοία της εταιρίας». Η ανακοίνωση συνεχίζει λέγοντας ότι τέτοιες συμπεριφορές «είναι ανεπίτρεπτες, αδικαιολόγητες και δεν εκπροσωπούν το σύνολο των εργαζομένων». Η εταιρία ζήτησε συγνώμη από τον επιβάτη για τη δυσάρεστη εμπειρία κάτι που οφείλεται στη συμπεριφορά του συνοδού. Η εταιρία διαβεβαίωσε ότι εξετάζει την υπόθεση και έχει ήδη αρχίσει πειθαρχική διαδικασία, θέτοντας τον συνοδό σε διαθεσιμότητα.

Πηγή: newsbeast.gr