Εκλειστοί δρόμοι και αλλαγές κυκλοφορίας λόγω έργων προς Λαμία


Από την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στις 21:00 έως την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στις 06:00, θα ισχύσει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, συγκεκριμένα από το 19,85ο χλμ. έως το 21ο χλμ.

Παράλληλα, ο κλάδος εισόδου του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Καλυφτάκη στο 20,06ο χλμ. θα παραμείνει κλειστός. Οι οδηγοί που επιθυμούν να εισέλθουν προς τη Λαμία από τον συγκεκριμένο κόμβο, θα καθοδηγούνται μέσω του παράπλευρου δικτύου και του αυτοκινητοδρόμου, εισερχόμενοι τελικά από τον Α/Κ Πύρνας στο 18,77ο χλμ.

Κλειστός θα είναι επίσης ο ισόπεδος κόμβος Κηφισιάς στο 20,68ο χλμ. Οι οδηγοί που θέλουν να εξέλθουν θα μπορούν να κατευθυνθούν μέσω του Α/Κ Καλυφτάκη και του παράπλευρου δικτύου προς την Κυκλική Πλατεία Ελαιών. Επίσης, οι οδηγοί που επιθυμούν να εισέλθουν από αυτόν τον κόμβο με κατεύθυνση προς τη Λαμία, θα χρησιμοποιούν το παράπλευρο δίκτυο και θα εισέρχονται από τον Α/Κ Βαρυμπόμπης στο 23,2ο χλμ.

Οι εργασίες θα διεξάγονται συγκεκριμένα την Τετάρτη 16/10 από τις 21:00 έως τις 06:00 και την Πέμπτη 17/10 από τις 22:00 έως τις 06:00. Ειδική σημείωση αναφέρει ότι αν οι εργασίες ολοκληρωθούν νωρίτερα, η κυκλοφορία θα επανέλθει πριν από τον προγραμματισμένο χρόνο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, και θα τοποθετήσει σχετική προσωρινή σήμανση για την ενημέρωση όλων. Οι οδηγοί καλούνται να συμμορφώνονται με τη σήμανση και να δείχνουν κατανόηση κατά τη διάρκεια αυτών των εργασιών.

Πηγή: newsbeast.gr