Εκδήλωση Μνήμης για τα Θύματα των Τεμπών και Μήνυμα Δικαιοσύνης από τη Μαρία Καρυστιανού


Στην πρόσφατη συναυλία μνήμης που διοργανώθηκε στο Καλλιμάρμαρο για τους 57 θανόντες από την τραγωδία στα Τέμπη, η πρόεδρος του Συλλόγου Οικογενειών Θυμάτων «Τέμπη 2023», Μαρία Καρυστιανού, συγκίνησε το πλήθος με τον λόγο της. Μητέρα της αδικοχαμένης Μάρθης, ευχαρίστησε θερμά τους παρευρισκόμενους για την αγάπη και την υποστήριξή τους.

«Ποτέ ξανά δεν θα ξεχάσουμε», τόνισε με ιδιαίτερη συγκίνηση, ενωμένοι σε έναν κοινό σκοπό. «Όλοι εμείς είμαστε πλέον ένα. Νιώθουμε το ίδιο, καταλαβαίνουμε το ίδιο, επιθυμούμε το ίδιο. Έχουμε τον ίδιο στόχο, την ίδια ευχή, την ίδια επιθυμία», συνέχισε, επικαλούμενη τη μνήμη των αγαπημένων τους που χάθηκαν.

Επιπλέον, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους καλλιτέχνες και τους εθελοντές για τη συμβολή τους στην οργάνωση της εκδήλωσης, που ήταν αφιερωμένη στους άτυχους. «Σήμερα, όλη η Ελλάδα τραγουδάει, τόσο δυνατά που σίγουρα ακουγόμαστε στους ουρανούς», ανέφερε, τονίζοντας τη σημασία της ενότητας και της μνήμης.

«Η αγκαλιά θα είναι πάντα ανοιχτή. Μέχρι τη δικαίωση και ακόμη παραπέρα» κατέληξε, υπογραμμίζοντας τη δέσμευση του συλλόγου για συνεχιζόμενο αγώνα για δικαιοσύνη.

Πηγή: newsbeast.gr