Δημήτρης Παπανώτας Οι απόψεις του για το Happy Day και τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ


Δηλώσεις έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι», σχολιάζοντας διάφορα θέματα της επικαιρότητας. Όταν ρωτήθηκε για τη νέα τηλεοπτική πορεία της Φαίης Σκορδά, ανέφερε: «Εύχομαι κάθε επιτυχία της Φαίης, ειλικρινά μέσα από τη ψυχή μου, γιατί είναι καλό παιδί. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι παλιός στο “κουρμπέτι”, δεν θα πω εγώ τι θα κάνει. Για να το έχει επιλέξει, έχει κάνει πολύ καλά».

Αναφερόμενος στο πρόγραμμα Happy Day, είπε πως η εκπομπή δεν μετράει τις χρονιές, αλλά ότι η ομάδα αγαπά τη δουλειά της. «Δεν με αγχώνει ότι η Φαίη Σκορδά βγαίνει όσο είμαστε στον αέρα. Μακάρι όλοι να πηγαίνουν καλά κι εμείς λίγο καλύτερα», συμπλήρωσε.

Ο Δημήτρης Παπανώτας, ερωτηθείς για την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι αν ο υποψήφιος μιλήσει ενωτικά και δεσμευτεί για την ενότητα του κόμματος, θα τον υποστηρίξει και δεν θα καταθέσει υποψηφιότητα ο ίδιος. «Ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν ένα άπειρο παιδί στην πολιτική, που όμως μάθαινε γρήγορα. Έκανε πάρα πολλά λάθη αλλά άκουγε», ανέφερε.

Αναφερόμενος στις πρόσφατες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και στην υποψηφιότητα του Απόστολου Γκλέτσου για την προεδρία του κόμματος, σημείωσε: «Έχω την εντύπωση ότι ήταν του ΚΚΕ. Έχει ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση με επιτυχία. Κάθε μέλος έχει δικαίωμα να δηλώσει παρών σε μία τέτοια εκλογή». Ωστόσο, εξέφρασε την ανησυχία του για κάποιες εκφράσεις που ακούστηκαν, ρωτώντας ρητορικά αν το κλίμα θα ήταν τόσο επιθετικό.

Πηγή: newsbeast.gr