Δηλώσεις Γονέων για την Πτώση του Υιού τους από Οικοδομή στη Θεσσαλονίκη


Δηλώσεις έκαναν οι γονείς του 14χρονου που έπεσε από οικοδομή στη Θεσσαλονίκη. Ο πατέρας του παιδιού ανέφερε ότι το παιδί βγήκε για μια βόλτα στο κτίριο μαζί με άλλους φίλους του και τόνισε ότι δεν ασχολείται με το παρκούρ. «Δεν είναι αθλητικός τύπος, δεν μπορεί να κάνει τέτοια πράγματα. Ούτε παρκούρ έκανε, ούτε δέχτηκε κάποια πρόκληση», είπε.

Η μητέρα του εφήβου, εκφράζοντας την αγωνία της, δήλωσε: «Είμαστε διαλυμένοι. Δεν με χωράει το σπίτι μου, θέλω να είμαι εδώ στο παιδί μου. Πριν γίνει το κακό με είχε πάρει τηλέφωνο. Μου λέει: “μαμά είμαι έξω για βόλτα, δεν θα αργήσω” και μετά μάθαμε τι έγινε».

Ο πατέρας συνέχισε, περιγράφοντας τις συνθήκες του ατυχήματος: «Στο σημείο υπήρχε ένα πλεξιγκλάς που δεν ήταν σωστή η κατασκευή του και πάνω του είχε χώματα και δεν φαινόταν καλά. Δεν το είδε και έπεσε μέσα. Ευτυχώς, το έδαφος ήταν καθαρό και δεν είχε αντικείμενα ώστε να μην χτυπήσει πιο σοβαρά το κεφάλι του».

«Το παιδί μου δεν έχει σχέση με παρκούρ. Δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να έγινε. Ευχαριστώ πολύ όλο τον κόσμο για τη συμπαράσταση. Το μόνο που θέλω είναι να γίνει καλά», πρόσθεσε η μητέρα.

Πηγή: newsbeast.gr