Αποτροπιαστικός θάνατος σκυλιού στη Φλώρινα προκαλεί αναστάτωση και φόβο στην κοινότητα


Ένα σοκαριστικό γεγονός εκτυλίχθηκε στη Φλώρινα, όταν βρέθηκε δολοφονημένο ένα σκυλάκι που ήταν ο μοναδικός σύντροφος ενός ηλικιωμένου άνδρα. Ο 72χρονος Αποστόλης Βλάχος, γνωστός στην περιοχή, είχε βιώσει μεγάλες απώλειες τα τελευταία τρία χρόνια, χάνοντας τον γιο και τη σύζυγό του. Το σκυλάκι, που ονομαζόταν «Μπλάνκο», βρέθηκε πεταμένο στο δρόμο και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το βασάνισαν πριν το σκοτώσουν.

Συγγενής του κ. Βλάχου, μιλώντας στην εκπομπή «Open Τώρα», αναφέρθηκε στην καθημερινότητά τους, σημειώνοντας ότι κάθε πρωί έβγαζε το σκυλί βόλτα και περνούσαν από το νεκροταφείο και το βουνό. Την ημέρα της τραγωδίας, το σκυλάκι βρισκόταν στην αυλή καθώς ο κ. Βλάχος είχε παρέα με συγγενείς. Όταν το αναζήτησε, το βρήκε σε μια χαράδρα πίσω από το οικόπεδό τους.

Σύμφωνα με αναφορές, το ζώο παρουσίαζε σοβαρές αιμορραγίες και φαίνεται ότι η ζωή του αφαιρέθηκε σε διαφορετικό σημείο από εκείνο που βρέθηκε. Ο αντιδήμαρχος της περιοχής καταδίκασε το έγκλημα, προειδοποιώντας ότι ένα τέτοιο περιστατικό μπορεί να οδηγήσει σε ακόμα πιο σοβαρές καταστάσεις στο μέλλον, τονίζοντας τη σημασία της επικοινωνίας και της αναφοράς σε τυχόν ύποπτες ενέργειες.

Η τοπική κοινωνία, λόγω του κλειστού της χαρακτήρα, είναι αναστατωμένη και οι σκέψεις στρέφονται σε συγκεκριμένα πρόσωπα, καθώς πολλοί κάτοικοι έχουν κατοικίδια. Ο κ. Βλάχος, έπειτα από το σοκ του συμβάντος, ζήτησε βοήθεια και ενημέρωσε την αστυνομία για την κατάσταση που βίωσε.

Πηγή: newsbeast.gr