Αποτελέσματα Εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για τους Υποψήφιους Πανελλαδικών Εξετάσεων 2024


Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των υποψηφίων που συμμετείχαν στις επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ για το 2024. Σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αναζητήσουν το Τμήμα ή τη Σχολή επιτυχίας τους μέσω της ιστοσελίδας, πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 πρώτους χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο τους σε κεφαλαίους χαρακτήρες.

Η διαδικασία εγγραφής των επιτυχόντων θα πραγματοποιηθεί από την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024 έως την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024. Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνει είτε με φυσική παρουσία στη Γραμματεία του Τμήματος ή της Σχολής, είτε με ηλεκτρονικά μέσα, όπως μέσω email, είτε με ταχυδρομικά, προσκομίζοντας ταυτότητα ή διαβατήριο, καθώς και τυχόν συμπληρωματικά δικαιολογητικά που μπορεί να ζητηθούν.

Το Υπουργείο επισημαίνει ότι στην περίπτωση χρήσης ηλεκτρονικών μέσων ή ταχυδρομικής αποστολής, η ολοκλήρωση της εγγραφής προϋποθέτει την υποβολή υπεύθυνης δήλωσης του επιτυχόντος, η οποία μπορεί να εκδοθεί μέσω της ιστοσελίδας www.gov.gr ή να φέρει φυσική υπογραφή με βεβαίωση εγκυρότητας. Στην υπεύθυνη δήλωση θα δηλωθεί ότι όλα τα υποβληθέντα στοιχεία και δικαιολογητικά είναι ακριβή και αληθή.

Οι υποψήφιοι μπορούν να δουν τα αποτελέσματά τους εδώ.
Πηγή: newsbeast.gr