Αποχαιρετισμός στον Δημοσιογράφο Τάσο Χατζηγεωργίου


Με βαθιά θλίψη, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει τον θάνατο του δημοσιογράφου Αναστάσιου (Τάσου) Χατζηγεωργίου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα, Τετάρτη, έπειτα από μία μακροχρόνια ασθένεια. Ο Τάσος Χατζηγεωργίου, μια εμβληματική μορφή της δημοσιογραφίας, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1957.

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στην Ανωτέρα Σχολή Στελεχών Επιχειρήσεων, συνέχισε τις σπουδές του στην Πάντειο Σχολή, όπου αποφοίτησε το 1988 με ειδίκευση στις Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σπουδές. Η δημοσιογραφική του καριέρα ξεκίνησε το 1981, όταν εργαζόταν στις εφημερίδες «Η Αυγή» και «Μεσημβρινή», ενώ αργότερα εντάχθηκε στην ομάδα του «Ελεύθερου Τύπου». Από το 2004, υπηρέτησε στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ, όπου εργάστηκε μέχρι τη συνταξιοδότησή του το 2021.

Ο Τάσος Χατζηγεωργίου διακρίθηκε για το ήθος του και τη συναδελφική του συμπεριφορά, υπηρετώντας το δημοσιογραφικό λειτούργημα με αφοσίωση στις αρχές και τους κανόνες δεοντολογίας. Το Διοικητικό Συμβούλιο αποχαιρετά τον αγαπητό συνάδελφο, εκφράζοντας τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια, τα παιδιά, τους φίλους και τους οικείους του. Η τελευταία του αποχαιρετιστήρια τελετή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2024, στις 9:45, στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνας.

Πηγή: newsbeast.gr