Απαράδεκτη συμπεριφορά οδηγού λεωφορείου στην Αττική σηκώνει αντιδράσεις


Ένα περιστατικό που προκάλεσε κοινωνική αναστάτωση καταγράφηκε σε βίντεο, όπου οδηγός λεωφορείου στην Αττική βρίζει απαράδεκτα τους επιβάτες του οχήματος. Το συμβάν έλαβε χώρα το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, σε διαδρομή από την περιοχή του Παπάγου προς την Εθνική Άμυνα.

Σύμφωνα με το βίντεο που δημοσίευσε το Live News, η προκλητική συμπεριφορά του οδηγού απορρέει από μια παρεξήγηση με έναν άλλο επιβάτη. Οι διαλόγοι που ακούγονται προκαλούν οργή, με τον οδηγό να χρησιμοποιεί χυδαία εκφράσεις απέναντι στους επιβάτες και να παραβιάζει κάθε έννοια σεβασμού.

Μια ηλικιωμένη γυναίκα στο λεωφορείο του ζητά να στρέψει την προσοχή του στο τιμόνι και να σταματήσει τις προσβλητικές παρατηρήσεις, αλλά ο οδηγός αντέχει και απαντά με απαξιωτικά σχόλια, δείχνοντας αναισθησία και ασέβεια.

Η κατάσταση αυτή έχει προκαλέσει αντιδράσεις στη δημόσια σφαίρα, με τον Φώτη Νικολακόπουλο, γ.γ. του Συνδικάτου εργαζομένων ΟΑΣΑ, να δηλώνει ότι η υβριστική συμπεριφορά του οδηγού τον γεμίζει ντροπή τόσο ως άνθρωπο όσο και ως επαγγελματία. Επιπλέον, επιβεβαίωσε ότι έχει ξεκινήσει πειθαρχική διαδικασία για το περιστατικό και ο οδηγός θα κληθεί να απολογηθεί.

Πηγή: newsbeast.gr