Άνοιγμα του νέου καταστήματος Michael Kors Lifestyle στη Σταδίου 4 με σύγχρονη σχεδίαση και πολυτελή προϊόντα


Ο Michael Kors ετοιμάζεται να εγκαινιάσει το νέο του κατάστημα Michael Kors Lifestyle στην οδό Σταδίου 4, αυτόν τον Οκτώβριο. Το χώρο των 250 τ.μ. θα διαθέτει μια εντυπωσιακή ποικιλία μόδας και αξεσουάρ από τις συλλογές MICHAEL Michael Kors. Ανάμεσα στα προϊόντα που θα προσφέρονται είναι τσάντες, ρούχα, δερμάτινα είδη μικρού μεγέθους και υποδήματα, καθώς και ρολόγια, κοσμήματα, γυαλιά ηλίου και αρώματα. Ειδικά οι άνδρες πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε πολυάριθμα δερμάτινα είδη, ρούχα και υποδήματα της σειράς Michael Kors Mens.

Το νέο αυτό τριώροφο κατάστημα αντικατοπτρίζει τη δέσμευση του brand απέναντι στη μοντέρνα και ανεπιτήδευτη πολυτέλεια. Στο εσωτερικό του, οι επισκέπτες θα βιώσουν μια αίσθηση ζεστασιάς, που προέρχεται από την επιλογή απαλών ουδέτερων χρωμάτων και από στοιχεία που θυμίζουν οικιακούς χώρους. Η φωτεινή ατμόσφαιρα ενισχύεται από αιωρούμενα ράφια και άφθονο φυσικό φως, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης και προσωπικής φροντίδας που διακρίνει τον Michael Kors.

Η εσωτερική διακόσμηση του καταστήματος περιλαμβάνει χειροποίητες επιφάνειες από γύψο, καθώς και μια πολυτελή επιλογή υλικών όπως δρύινο ξύλο στο δάπεδο και γυαλισμένο μαύρο και λευκό μάρμαρο. Οι ζεστές αποχρώσεις του λευκού και του απαλού μπεζ συνδυάζονται με υφές και υφάσματα που ενισχύουν την αίσθηση πολυτέλειας που πρεσβεύει το brand.

Πηγή: newsbeast.gr