Αμήχανες στιγμές σε γάμο στην Παιανία λόγω της ενδυμασίας της κουμπάρας


Αναστάτωση προκλήθηκε σε εκκλησία στην Παιανία το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, όταν ο ιερέας διέκοψε το μυστήριο του γάμου λόγω της ενδυμασίας της κουμπάρας. Κατά τη διάρκεια της τελετής, η 27χρονη γυναίκα αφαίρεσε την εσάρπα της, αποκαλύπτοντας την πλάτη και το ντεκολτέ της, γεγονός που θεωρήθηκε από τον ιερωμένο ανάρμοστο για τον ιερό χώρο.

Μετά την παρατήρηση του ιερέα, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πήγαινε ντύσου και έλα ξανά, εδώ δεν είναι πασαρέλα», η κουμπάρα αποφάσισε να συμμορφωθεί, επαναφέροντας την εσάρπα της. Έτσι, η τελετή συνεχίστηκε χωρίς περαιτέρω προβλήματα και ολοκληρώθηκε κανονικά, προκαλώντας ανακούφιση στους παρευρισκομένους και το ζευγάρι.

Ο ιερέας, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Πρωινό», εξήγησε την απόφασή του, δηλώνοντας πως επέπληξε τη νεαρή για την άσεμνη αμφίεσή της, αλλά και ότι η κουμπάρα αναγνώρισε το σφάλμα της και με μετάνοια αυτοβούλως προσήλθε κάτω από το πετραχήλι για εξομολόγηση. Ο ιερέας επεσήμανε ότι οι γυναίκες θα πρέπει να προσεύχονται με σεμνότητα, ακολουθώντας τον Απόστολο Παύλο.

Πηγή: newsbeast.gr