Αυξημένη κυκλοφορία και μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αττικής


Αυξημένη κίνηση παρατηρείται στους δρόμους της Αττικής, με σημαντικά προβλήματα κυρίως στον Κηφισό, στην Κηφισίας και στο κέντρο της Αθήνας. Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα δύσκολη στον Κηφισό, ο οποίος είναι σχεδόν αδιάβατος, ενώ σοβαρές καθυστερήσεις καταγράφονται επίσης στην Κηφισίας.

Στο κέντρο της Αθήνας, παρατηρείται αυξημένη κίνηση, ιδίως στην Αρδηττού, στη Λεωφόρο Συγγρού, στη Μεσογείων, στην Κατεχάκη και στη Λεωφόρο Αθηνών.

Στην Αττική Οδό, οι καθυστερήσεις κυμαίνονται από 20 έως 30 λεπτά. Στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα, οι καθυστερήσεις είναι 20-25 λεπτά από Ανθούσα έως Κηφισίας και από Αγία Παρασκευή έως Κηφισίας στην Περιφέρεια Υμηττού. Για την κατεύθυνση προς το Αεροδρόμιο, οι καθυστερήσεις ξεπερνούν τα 30 λεπτά, συγκεκριμένα από τη Φυλής έως Κηφισίας και από τη Μεταμόρφωση (είσοδος από Λαμία) έως Κηφισίας.

Σημαντική είναι η άμεση ενημέρωση σχετικά με την κίνηση στους κεντρικούς δρόμους της Αττικής, περιλαμβάνοντας καθυστερήσεις, μποτιλιάρισμα και τροχαία. Για λεπτομέρειες, μπορείτε να δείτε τον διαδραστικό χάρτη με την τρέχουσα κατάσταση της κυκλοφορίας στην Αττική.

Πηγή: newsbeast.gr