Αφιέρωση στη Φιλία και την Τέχνη μετά την Τραγωδία


Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε καλεσμένος ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Διονύση Πρώιο, του οποίου η ζωή κόπηκε ξαφνικά λόγω ενός τροχαίου με τη μηχανή του. Ο 58χρονος Διονύσης είχε tragically σκοτωθεί με την ίδια μηχανή που είχε χρησιμοποιήσει και ο 20χρονος γιος του, Μιχάλης, πριν από λίγα χρόνια.

Ο Λάκης Γαβαλάς μοιράστηκε μια ιδιαίτερη ανάμνηση από το καλοκαίρι: «Πριν περίπου 20 ημέρες ήμασταν σε μια πανέμορφη τοποθεσία στη Μύκονο. Ο Διονύσης είχε φέρει κάποια έργα και εξηγούσε τις λεπτομέρειες τους. Μου ζήτησε να μιλήσω σε έναν Δήμαρχο για να τοποθετήσουμε ένα από τα έργα του σε κάποια πλατεία. Για μένα, ήταν ο μοντέρνος Σαλβαντόρ Νταλί. Σε ένα πάρτι, τον παρότρυνα να τραγουδήσει και το έκανε. Σε μια στιγμή, μου είπε “πού είναι ο Μιχαλάκης για να δει όλα αυτά που κάνουμε σήμερα;”».

Αναφερόμενος στη γνωριμία του Διονύση Πρώιου με τη σύζυγό του, ο γνωστός σχεδιαστής σημείωσε: «Η γνωριμία μας ήταν πολύ ιδιαίτερη. Μια φίλη μου τον έστειλε στο σπίτι μου στη Μύκονο για να μου ζωγραφίσει κάποιες εικόνες. Όταν τον είδα, ήταν πραγματικά κούκλος. Μετά από κάποιες συναντήσεις, τον προσκάλεσα για φαγητό. Αρχικά δεν δέχτηκε, αλλά σε μια άλλη ευκαιρία, όταν ήμουν με τον Ζαν-Πολ Γκοτιέ, ήρθε και είχαν πολύ καλή χημεία, καθώς ήταν και οι δύο Ταύροι. Έφυγα νωρίτερα εκείνη τη νύχτα και εκείνος παρέμεινε και γνώρισε τη σύζυγό του σε ένα μπαρ. Δυστυχώς, η γυναίκα του τον άφησε αργότερα και έτσι μεγάλωσε μόνος τον γιο του».

Πηγή: newsbeast.gr