Μοναδικές ευκαιρίες σπουδών και υποτροφιών στο Brive Student Day 2024


Σε μία μοναδική έκθεση, το Brive Student Day 2024, θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε περισσότερα από 40 κορυφαία πανεπιστήμια από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η έκθεση θα γίνει το Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2024, από τις 16:00 έως τις 20:00, στο Πολεμικό Μουσείο της Αθήνας. Η είσοδος είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγγραφή online.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να συνομιλήσουν με εκπροσώπους πανεπιστημίων, να διεκδικήσουν υποτροφίες για σπουδές στην Ολλανδία και να ανακαλύψουν χιλιάδες διαθέσιμα προγράμματα σπουδών, συμπεριλαμβανομένων και δωρεάν επιλογών.

Επιπλέον, θα προσφέρονται ειδικές προσφορές και υποτροφίες, καθώς και συμμετοχή σε κληρώσεις για υποτροφίες IELTS και GMAT. Οι παρευρισκόμενοι θα αποκτήσουν επίσης χρήσιμες πληροφορίες για τη σύνταξη βιογραφικού από έμπειρους coaches καριέρας και θα λάβουν επαγγελματικό προσανατολισμό σχετικά με τον προγραμματισμό σπουδών, τις προϋποθέσεις εισαγωγής και τη διαδικασία αιτήσεων.

Μάλιστα, θα έχουν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν υποτροφία ύψους έως 1.000€ από το Brive, με εφαρμογή σε πανεπιστήμια που συμμετέχουν στην έκθεση και προγράμματα που ξεκινούν έως τον Οκτώβριο του 2025. Αν βρουν το κατάλληλο πρόγραμμα σπουδών, θα έχουν τη δυνατότητα να προβούν σε αίτηση με τη συνοδευτική υποστήριξη του Brive, της κορυφαίας ελληνικής πλατφόρμας για σπουδές σε όλο τον κόσμο.

Πηγή: newsbeast.gr