Άλλη μία διάρρηξη πραγματοποιήθηκε γύρω στις 02:00 σήμερα (05.07.2021) τα ξημερώματα σε ένα από τα πιο γνωστά ζαχαροπλαστεία της Θεσσαλονίκης και μάλιστα σε μια από τις πιο κεντρικές και πολυσύχναστες οδούς της πόλης. Γιατί ακόμα και τις νυχτερινές ώρες η κίνηση στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας που βρίσκεται το κατάστημα είναι αρκετή.

Στις εικόνες που δημοσιεύει το newsit.gr αποτυπώνεται καρέ καρέ η δράση των δύο διαρρηκτών. Οι δύο άντρες καταφέρνουν να σπάσουν την κλειδαριά του καταστήματος, μπαίνουν μέσα, ψάχνουν τα πρώτα συρτάρια που βρίσκονται μπροστά τους και καταλήγουν στο ταμείο.

Με γρήγορες κινήσεις αρπάζουν ολόκληρη την ταμειακή μηχανή και φεύγουν παρασύροντας τα πάντα στο πέρασμα τους. Όλα αυτά μέσα σε ένα μόλις λεπτό.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης είναι ο πρόεδρος της Συντεχνίας Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών Θεσσαλονίκης Μάριος Παπαδόπουλος, ο οποίος αναφέρει: «Οι δράστες κατάφεραν να σπάσουν την κλειδαριά και να μπουν θρασύτατα στο κατάστημα, χωρίς να καλύπτουν τα πρόσωπα τους, σαν να μην τρέχει τίποτα.

Και μάλιστα σε ένα δρόμο που ακόμα και εκείνη την ώρα περνάει πολύς κόσμος και πεζοί και αυτοκίνητα. Δεν λογαριάζουν ούτε κάμερες ασφαλείας ούτε τίποτα. Έκαναν τις ζημιές του και έφυγαν. Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να γίνει κάτι με όλο αυτό. Χρειαζόμαστε δίκαιες τιμωρίες για όλους αυτούς. Και δεν λέω για αστυνόμευση, καθώς αστυνόμευση υπάρχει. Τιμωρία χρειάζεται. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι έξω και συνεχίζουν τη δράση τους».

Ο γνωστός ζαχαροπλάστης ανέβασε το βίντεο και φωτογραφίες από τη στιγμή της κλοπής αλλά και όσων άφησαν πίσω τους οι δράστες στη σελίδα του στο Facebook.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr