Οι εικόνες φρίκης που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αποδεικνύουν ότι οι καταγγελίες για Αφγανούς πρόσφυγες που έπεφταν από τα αμερικανικά μεταγωγικά αεροσκάφη κατά την απογείωση τους από το αεροδρόμιο της Καμπούλ, είναι πέρα για πέρα αληθινές.

Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, φαίνεται το άψυχο πτώμα Αφγανού που είχε επιχειρήσει να διαφύγει από τη χώρα ανεβαίνοντας το μεταγωγικό κατά την απογείωση του, κυριολεκτικά να χτυπιέται στην άτρακτο του αεροσκάφους.

Παρόμοιες αναφορές αποκαλύπτουν ότι μετά την προσγείωση του το μεταγωγικό έπρεπε να καθαριστεί από ανθρώπινα μέλη που βρίσκονταν στο σύστημα προσγείωσης και στην άτρακτο.

Φανταστείτε μόνο την απόγνωση αυτών των ανθρώπων που προτίμησαν αυτόν τον φρικτό θάνατο από το να πέσουν στα χέρια των Ταλιμπάν.

Αυτό το συγκλονιστικό βίντεο δείχνει το πτώμα ενός Αφγανού πρόσφυγα που κρέμεται από το μεταγωγικό C-17A της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας το οποίο απογειώθηκε εχθές από το αεροδρόμιο της Καμπούλ. Μέλη από τα άψυχα σώματα άλλων προσφύγων βρέθηκαν μέσα στους χώρους του συστήματος προσγείωσης.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr