Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια τριών κακοποιών έζησε μία 84χρονη γυναίκα στα Βριλήσσια. Πιο συγκεκριμένα τρία άτομα που φορούσαν κουκούλες, εισέβαλαν τα ξημερώματα στο σπίτι της. Αφού έδεσαν την οικιακή βοηθό της ηλικιωμένης την απειλούσαν με ένα κατσαβίδι για να μην φωνάξει. Την ίδια ώρα έκαναν άνω – κάτω το σπίτι με σκοπό να βρουν χρήματα και χρυσαφικά χωρίς όμως αποτέλεσμα. Μάλιστα έφτασαν στο σημείο να σπρώξουν την ηλικιωμένη η οποία χτύπησε στη λεκάνη.

Όπως τόνισε η ίδια ο ένας από τους τρεις κουκουλοφόρους είχε μπει και πάλι στο σπίτι της. Τότε την είχε χτυπήσει στο κεφάλι και στη συνέχεια στο μάγουλο με μία φαλτσέτα. Η λεία του ήταν το πορτοφόλι της το οποίο βρέθηκε πεταμένο στα Ιλίσσια. Σύμφωνα με όσα είπε η 84χρονη ο κουκουλοφόρος της είπε ότι «αφού δεν βρήκα δύο φορές τίποτα θα επιστρέψω και τρίτη». Η ηλικιωμένη γυναίκα το επόμενο διάστημα θα φιλοξενηθεί σε οικείους της.

«Το ξημέρωμα της Κυριακής ήρθε ο ένας από τους τρεις εδώ μέσα με τον φακό. Η κυρία που έχω για να με βοηθάει τον είδε και φώναξε “κλέφτες”, “κλέφτες”. Εγώ κοιμόμουν. Όταν κατάλαβα τι έγινε του είπα “ποιος είσαι εσύ;” μου απάντησε “μην φωνάζεις”. Στη συνέχεια έψαχνε για λεφτά. Εγώ του είπα ότι δεν έχω. Αμέσως μετά άρπαξε ένα ραδιόφωνο και με χτύπησε στο κεφάλι. Ακολούθως μου τράβηξε το μαξιλάρι ψάχνοντας για λεφτά. Άνοιξε ένα συρτάρι και βρήκε το πορτοφόλι μου. Το πήρε και έφυγε. Πήρα την αστυνομία τηλέφωνο και οι αστυνομικοί που ήρθαν μου είπαν ότι θα κάνουν έρευνα. Έψαξαν σε κάδους για να δουν μήπως είχαν πετάξει εκεί το πορτοφόλι. Τελικά βρήκαν ένα μεγάλο κατσαβίδι και τα γάντια που φορούσε. Το πρωί της Κυριακής μου τηλεφώνησαν και μου είπαν ότι το πορτοφόλι βρέθηκε στα Ιλίσσια», ανέφερε η 84χρονη μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr