Δραματικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, αφού χθες χρειάστηκε να διασωληνωθεί ένα βρέφος μόλις δύο μηνών, έχοντας παρουσιάσει σοβαρές επιπλοκές λόγω κορωνοϊού.

Σύμφωνα με το pelop.gr η κατάστασή του είναι κρίσιμη και ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέας Ηλιάδης αποκάλυψε ότι το μωρό αεροβαπτίστηκε λίγο πριν διασωληνωθεί. Και το όνομα αυτού, Νεκτάριος.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, ο μικρός Νεκτάριος προέρχεται από οικογένεια που νοσεί με κορωνοϊό και προ ημερών είχε εισαχθεί στην Παιδιατρική, αλλά πήρε εξιτήριο. Η κατάστασή του λίγο αργότερα επιδεινώθηκε και επέστρεψε στο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε και σε θάλαμο αρνητικής πίεσης.

Η Άννα Μαστοράκου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας σχολίασε: «Το βρέφος είχε ανάγκες οξυγόνου υψηλής ροής, Ευχόμαστε πραγματικά να έχουμε καλή έκβαση για το παιδάκι, αλλά το μήνυμα που θέλω να δώσω είναι ότι όλοι θα πρέπει να τηρούμε τα μέτρα προστασίας, ειδικά στα σπίτια να υπάρχει καλός αερισμός των χώρων και όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ατομικής υγιεινής».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr