Μετά από την πολύωρη απολογία του στην 7η τακτική ανακρίτρια, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος ο 23χρονος Αλβανός ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Ο δράστης ο οποίος είναι υπόδικος για υπόθεση οπαδικής βίας, στην απολογία του αρνήθηκε κάθε κατηγορία που του αποδίδεται και υποστήριξε ότι βρισκόταν στο σημείο όπου έγινε η επίθεση μαζί με τους υπόλοιπους 11 χούλιγκαν, ωστόσο όπως είπε, δεν είναι εκείνος ο φυσικός αυτουργός της άγριας δολοφονίας.

Ο 23χρονος ισχυρίστηκε ότι βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος με το αυτοκίνητό του, ένα λευκό citroen, αλλά δεν κατέβηκε από αυτό και δεν ήταν ανάμεσα σε αυτούς που επιτέθηκαν στον 19χρονο φοιτητή και στην παρέα του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα δακτυλικά αποτυπώματα του 23χρονου σεσημασμένου, δεν βρέθηκαν πάνω στο δρεπάνι και στο μαχαίρι που εντοπίστηκαν στο σημείο της δολοφονίας.

Μάλιστα ο ίδιος φέρεται να κατονόμασε τους άλλους 10 συμμετέχοντες και υποστήριξε ότι δεν ήθελαν να σκοτώσουν τον φοιτητή αλλά εκφοβίσουν τους οπαδούς του Άρη. Σύμφωνα με το GRTimes, ο ίδιος δήλωσε μετανιωμένος. Βγαίνοντας από τα δικαστήρια, δεν έκανε καμία δήλωση στους δημοσιογράφους και παρέμεινε με σκυμμένο κεφάλι.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, η προφυλάκισή του ήταν αναμενόμενη, αφού παραδέχτηκε ότι βρισκόταν στον τόπο του εγκλήματος και φυγάδευσε τους υπόλοιπους δράστες με το αυτοκίνητό του.

Υπενθυμίζεται ότι οι άλλοι 8 συλληφθέντες πήραν προθεσμία για να απολογηθούν τμηματικά από την Τετάρτη έως την Παρασκευή. Όλοι τους διώκονται μεταξύ άλλων για το κακούργημα της από κοινού ανθρωποκτονίας με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα κατά συρροή.

Πηγή: europost.gr