Ένα καλά προμελετημένο έγκλημα φαίνεται πως ήταν η διπλή δολοφονία στην περιοχή Δασιά της Κέρκυρας, σύμφωνα και με τα τρία σημειώματα που βρέθηκαν στο σπίτι του δράστη και αυτόχειρα. Σε έρευνα των αστυνομικών αρχών στο σπίτι του 67χρονου βρέθηκαν τα σημειώματα τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρονταν στην 63χρονη σπιτονοικοκυρά και θύμα του δράστη, στην πρώην σύζυγό του και στον 63χρονο γείτονα, θύμα του επίσης.

Στο πρώτο σημείωμα σύμφωνα με πληροφορίες ο δολοφόνος και αυτόχειρας αναφερόταν στην σπιτονοικοκυρά του υποστηρίζοντας ότι η 63χρονη αθέτησε τη συμφωνία που είχαν κάνει με την οποία εκείνος έμενε στο διαμέρισμα του συγκροτήματος χωρίς να καταβάλλει ενοίκιο, αλλά να φροντίζει τον κήπο και τον περιβάλλοντα χώρο.

Στο δεύτερο σημείωμα ο δράστης αναφέρεται στην οικογένειά του και με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς: κατηγορούσε την πρώην σύζυγό του η οποία σύμφωνα με όσα ανέφερε ο 67χρονος τον είχε αποξενώσει από τα παιδιά του. Το τρίτο σημείωμα το οποίο ήταν και κάπως βιαστικά γραμμένο που σημαίνει ότι γράφτηκε λίγο μετά την διπλή δολοφονία, ο δράστης αναφέρεται στο θύμα του τον οποίο κατηγορούσε ότι ήταν κακός γείτονας με τη συμπεριφορά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα δυο πρώτα σημειώματα ο δράστης και αυτόχειρας τα είχε γράψει πριν την διπλή δολοφονία της σπιτονοικοκυράς του και του γείτονά του γεγονός που μαρτυρά και την προμελέτη στο έγκλημα. Βέβαια, οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο αυτόχειρας να ήθελε να σκοτώσει μόνο τη σπιτονοικοκυρά του, αλλά σκότωσε και τον γείτονά του όταν ο τελευταίος προσπάθησε να τον αποτρέψει βλέποντάς τον με την καραμπίνα.

Από την ιατροδικαστική εξέταση προκύπτει ότι οι πυροβολισμοί έγιναν εξ’επαφής ενώ σε δηλώσεις του ο ιατροδικαστής Κέρκυρας κ. Ιωάννης Αϊβατιδης είπε ότι: «Πρόκειται για ένα συμβάν διπλής ανθρωποκτονίας. Χρησιμοποιήθηκε πυροβόλο όπλο, κυνηγετικού τύπου, και στη συνέχεια, όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία, ο δράστης αυτοχειριάστηκε. Όλα τα τραύματα είναι εξ επαφής, σχεδόν βραχυτάτης αποστάσεως, όσον αφορά τα θύματα. Προηγήθηκε η διπλή ανθρωποκτονία και ακολούθησε η αυτοχειρία. Τα θύματα της ανθρωποκτονίας φέρνουν τραύματα στο κεφάλι και ο δράστης, εξ επαφής τραύμα στο θώρακα».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr