Μεγάλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό της η Ραχήλ Μακρή στις δηλώσεις του Έλληνα αθλητή Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Υπενθυμίζεται ότι στο επίκεντρο έχει βρεθεί εσχάτως ο γνωστός Έλληνας αθλητής γιατί σε συνέντευξη που έδωσε σε αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έζησε ως παιδί στην Ελλάδα.

διαφ.

Ανάμεσα στα άλλα σημείωσε ότι ζούσε υπό την διαρκή φόβο ότι ο ίδιος αλλά και η οικογένειά του θα απελαθούν. Επεσήμανε μάλιστα ότι η Ελλάδα είναι μία χώρα λευκών όπου μπορεί η ζωή κάποιου με το δικό του χρώμα να γίνει δύσκολη, τονίζοντας ότι σε πολλές γειτονιές αντιμετώπιζε αρνητικότητα και ρατσισμό. Οι δηλώσεις του προκάλεσαν τεράστιες αντιδράσεις στο εσωτερικό της χώρας. Ένας σύμβουλος του υπουργείου Παιδείας μάλιστα τον χαρακτήρισε «μαϊμού» με τη Νίκη Κεραμέως να αποφασίζει την αποπομπή του.

Επίθεση προς τον MVP του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου έκανε και ο Κυριάκος Βελόπουλος. Όπως φαίνεται όμως ούτε η Ραχήλ Μακρή κατάφερε να μείνει αμέτοχη. Η πρώην βουλευτής με ανάρτησή της στο facebook τόνισε: «Πάρε το π@υλο και πίσω την ελληνική ιθαγένεια».

Πάρε το πούλο και πίσω την ελληνική ιθαγένεια.

Gepostet von Ραχήλ Μακρή am Sonntag, 26. Juli 2020

Πηγή: europost.gr