Την έντονη αντίδραση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά προκάλεσε μία ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου στα social media. Συγκεκριμένα ο κ. Χαρδαλιάς αποκαλεί «ιδιώτη» τον κυβερνητικό εκπρόσωπο της κυβέρνησης Καραμανλή και τον καλεί να σοβαρευτεί αμέσως.

«Προς: κο Ευάγγελο Αντώναρο, Ιδιώτη (και σε απάντηση των χυδαίων αναφορών του σε μένα) Προσοχή! Σοβαρευτείτε αμέσως! Κινδυνεύετε να ταυτιστείτε ως ιδιώτης που είστε και με τις δύο έννοιες της δικής σας χθεσινής ανάλυσης της λέξης Ιδιώτης…», έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο κ. Αντώναρος την Τετάρτη, 19 Αυγούστου, μέσω των social media επιτέθηκε στον Νίκο Χαρδαλιά αναφέροντας ότι έχει το «απύθμενο θράσος» να «αποκαλεί την Ελλάδα “χώρα της φήμης και των fake news” και δεν τον έχει πάρει κανείς με τις πέτρες». «Ντροπή σου, συστηματικέ και ξεδιάντροπε ψεύτη που παραπληροφορείς καθημερινά την ελληνική κοινή γνώμη», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Έχει το απύθμενο θράσος Έλληνας υφυπουργός ( Χαρδαλιάς σύμφωνα με το iefimerida.gr) να αποκαλεί την Ελλάδα “χώρα της…

Gepostet von Evangelos Antonaros am Dienstag, 18. August 2020

Πάντως ο κ. Χαρδαλιάς στην απάντησή του προς τον Ευάγγελο Αντώναρο – πιθανότατα εκ παραδρομής – χρησιμοποίησε άλλη ανάρτησή του και συγκεκριμένα εκείνη που έκανε για τις δηλώσεις του πρώην Συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας του Πρωθυπουργού, Αλέξανδρου Διακόπουλου, για τις έρευνες του Oruc Reis.

Η λέξη ιδιώτης έχει στα ελληνικά δύο έννοιες:1. Άτομο χωρίς δημόσια ιδιότητα.2. Αμαθής, ευτελής, ηλίθιος.Ο απόστρατος…

Gepostet von Evangelos Antonaros am Dienstag, 18. August 2020

Πηγή: europost.gr