Σε τρεις ανήλικους πέρασαν χειροπέδες οι άνδρες της Αστυνομίας Πειραιά, την Πέμπτη, έξω από ένα σχολείο, καθώς μετά από έρευνες εντοπίστηκαν 24 νάιλον σακούλες στο προαύλιο!

Σύμφωνα με πληροφορίες των Αρχών, οι αστυνομικοί περνούσαν από κεντρικό δρόμο κοντά στο σχολείο όταν εντόπισαν τον έναν από τους τρεις ανήλικους, ο οποίος κινούταν με χαμηλού κυβισμού μοτοσικλέτα και αποφάσισαν να τον ελέγξουν, χωρίς όμως να προκύψει κάτι. Στη συνέχεια έξω από τον προαύλιο χώρο του 13ου Γυμνασιου έκαναν ελέγχους σε αλλά δυο ανήλικα παιδιά, όμως και πάλι δεν προέκυψε κάτι.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί αποφάσισαν να κάνουν πιο εξονυχιστικούς ελέγχους, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν 24 σακούλες νάιλον με κάνναβη σε περιφραγμένο χώρο εντός του γυμνασίου! Όταν ρώτησαν τα δυο παιδιά αν είχαν κρύψει τα ναρκωτικά, εκείνα απάντησαν αρνητικά. Τότε οι αστυνομικοί τους ζήτησαν να πάρουν στο τηλεφωνο τον πρώτο ανήλικο που είχαν ελέγξει με τη μοτοσικλέτα χαμηλού κυβισμού επειδή τον γνώριζαν. Σύντομα, ο ανήλικος έφτασε στο σημείο και οι αστυνομικοί προσήγαγαν και τους τρεις τους.

Στην αρχή ο ανήλικος με τη μοτοσικλέτα αρνήθηκε πως ήταν δικά του τα ναρκωτικά ωστόσο όταν μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια ομολόγησε πως τα είχε κρύψει δέκα λεπτά πριν εμφανιστούν οι αστυνομικοί.

Η κατάθεση του ανηλίκου με τα ναρκωτικά
«Τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο σχολείο τα είχα αφήσει εγώ δέκα λεπτά πριν με βρουν οι αστυνομικοί. Κανένας από τους δυο φίλους μου δεν γνώριζε για την ύπαρξη των ναρκωτικων. Καπνίζω κανναβη περίπου τέσσερις φορές την εβδομάδα τους τελευταίους τέσσερις μήνες», ανέφερε στην κατάθεση του στους αστυνομικούς ο 17χρονος που συνελήφθη και συνέχισε: «Την ποσότητα αυτή την είχα αγοράσει από έναν αλλοδαπό από την Ομόνοια, τα στοιχεία του οποίου δεν γνωρίζω. Οι γονείς μου στο σπίτι ΔΕΝ γνωριζουν ότι είμαι χρήστης κάνναβης και για αυτό κρύβω τις ποσότητες που έχω για προσωπική χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Ζητάω συγνώμη. Τίποτα άλλο δεν έχω να προσθέσω».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr