Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Από δύο σοβαρές πτώσεις σημαδεύτηκε ο αγώνας του Αλπικού Σκι – Η μια Ελληνίδας πρωταθλήτριας και η δεύτερη Αμερικανίδας αθλήτριας

Δύο σοβαρές πτώσεις, η μια εκ των οποίων συνοδεύτηκε από σοβαρό τραυματισμό, σημάδεψαν τον αγώνα του αλπικού σκι τη Δευτέρας στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες που διεξάγονται στο Πεκίνο.

Η πρώτη πτώση, μάλιστα, είχε ως πρωταγωνίστρια στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Μαρία-Ελένη Τσιοβόλου η οποία έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να μην ολοκληρώσει την πρώτη διαδρομή της στο γιγαντιαίο σλάλομ. Ευτυχώς η μοναδική συνέπεια για την Ελληνίδα σκιέρ, την πρώτη συμμετέχουσα με ελληνικά χρώματα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, ήταν να μην βαθμολογηθεί.

Οι γιατροί, πάντως, θορυβήθηκαν από την πτώση της μέχρι να διαπιστώσουν ότι είναι καλά στην υγεία της παρά το γεγονός ότι έπεσε πάνω σε προστατευτικά.

Αντίθετα πιο άσχημη εξέλιξη είχε η πτώση για την Αμερικανίδα αθλήτρια Νίνα Ο Μπράιαν, η οποία μεταφέρθηκε σε φορείο μετά τον σοβαρό τραυματισμό της.

Η Αμερικανίδα σκιέρ έχασε και τα δύο πέδιλα λίγο πριν τον τερματισμό της με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα πόδια. Λόγω της πτώσης της, μάλιστα, και της ανάγκης να μεταφερθεί με φορείο, ο αγώνας διεκόπη για 15 λεπτά.

Πηγή: europost.gr