Για μία ακόμη ημέρα το Κράτος δείχνει την απέραντη περιφρόνησή του προς όλους τους πολίτες, που μετακινούνται στο Λεκανοπέδιο Αττικής! Αυτές τις ώρες οι κύριοι οδικοί άξονες, με πρώτη την Λεωφόρο Κηφισίας και την Εθνική Οδό, έχουν μεταβληθεί σε απέραντα πάρκινγκ αυτοκινήτων, από το κυκλοφοριακό χάος που επικρατεί, χωρίς να έχει εμφανιστεί ούτε ένας τροχονόμος για να βοηθήσει τους απελπισμένους οδηγούς αυτοκινήτων στην αγωνιώδη προσπάθειά τους να απεγκλωβιστούν και να πάνε στον προορισμό τους!

Πλήρης αδιαφορία του Κράτους για την καθημερινότητα του πολίτη στο Λεκανοπέδιο Αττικής, που μετατρέπεται σε αβάστακτο μαρτύριο!

Δείτε LIVE την κίνηση στους δρόμους

Δείτε αναλυτικά πού έχει κίνηση

Στην Αχαρνών, στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, περίπου 400 διαμαρτυρόμενοι παραγωγοί απο την Κρήτη, που έφτασαν με καράβι στον Πειραιά το πρωί, ζητούν συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου, με την Τροχαία να έχει διακόψει την κυκλοφορία στην οδό, στο ύψος της πλατείας Βάθης. Πρόκειται για ένα κτήριο με τρεις εισόδους ακριβώς εκεί που συναντιούνται και ξεκινούν δύο βασικές οδικές αρτηρίες της Αθήνας, η Αχαρνών και η Λιοσίων.

Στην πλατεία αυτή συγκλίνουν οι οδοί Αριστοτέλους, Χαλκοκονδύλη, Μάρνη, Μαιζώνος, Λιοσίων, Μενάνδρου, Καματερού και Καρόλου Ι΄. Η οδός Μάρνης παρουσιάζει έντονη κυκλοφοριακή συμφόρηση αυτή την ώρα, ενώ καθυστερήσεις καταγράφονται και στη λεωφόρο Αθηνών.

Έξω απο την είσοδο του υπουργείου επί της Αχαρνών ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν δημιουργήσει φράγμα. Οι παραγωγοί μεταξύ άλλων ζητούν να μην υπάρξει περικοπή των επιδοτήσεων.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, κλειστή παραμένει μέχρι και αυτή την ώρα η Αχαρνών στο ύψος της πλατείας Βάθης.

Μποτιλιάρισμα έχει προκληθεί αυτή την ώρα, λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωί και επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, στο ρεύμα προς Αθήνα, από το ύψος της πλατείας Μαβίλη.

Μποτιλιάρισμα σημειώνεται και στους δρόμους περιμετρικά του λιμανιού του Πειραιά.

Στην Αττική Οδό:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr