Αξέχαστη θα μείνει σε δύο επίδοξους διαρρήκτες, η τρομάρα που πήραν, όταν επιχείρησαν να διαρρήξουν το ιστιοπλοϊκό σκάφος ενός ΟΥΚά στο λιμάνι των Ραχών στην Φθιώτιδα!

Όπως αποκαλύπτει το τοπικό σάιτ «lamiareport.gr», ο ένας φύλαγε τσίλιες και ο άλλος ανέβηκε στο σκάφος μη γνωρίζοντας ότι μέσα υπήρχε άτομο.

«Μέσα ήταν ο γιος του ιδιοκτήτη ο οποίος είναι στο ναυτικό και μάλιστα από τους καλύτερους άνδρες των OYK, που έχουν ως αποστολή την προστασία πλοίων από τους πειρατές. Μόλις ανέβηκε στο σκάφος ο ένας ληστής, από την κίνηση που προκλήθηκε ο νεαρός ΟΥΚάς κατάλαβε ότι κάποιος είχε μπει στο σκάφος και πετάχτηκε έξω. Οι επίδοξοι διαρρήκτες πρόλαβαν και το έβαλαν στα πόδια γιατί διαφορετικά θα τους είχε πετάξει στη θάλασσα», ανέφερε ένας από τους επαγγελματίες της περιοχής και πρόσθεσε: «Επειδή υπάρχει σοβαρό πρόβλημα αστυνόμευσης, θα μπορούσε το λιμενικό τώρα το καλοκαίρι να συνδράμει την αστυνομία και να περιπολεί σε όλες τις παραλίες που υπάρχουν οικισμοί, ακόμα και να έχει συνεχή παρουσία τις νυχτερινές ώρες στα λιμάνια της περιοχής. Απορώ γιατί δεν το κάνουν…».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ραγδαία αύξηση καταγράφουν οι διαρρήξεις και οι κλοπές στις Ράχες Φθιώτιδας, με τους δράστες να «ανοίγουν» ακόμα και σκάφη που είναι δεμένα στο λιμάνι για να κλέψουν.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr