Μια 70χρονη γιαγιά είχαν κάνει «βαποράκι» τα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών στη Μυτιλήνη, νομίζοντας ότι δεν θα την υποψιαστεί κανείς.

Όμως, λογάριαζαν χωρίς τον «ξενοδόχο», ο οποίος στην προκειμένη περίπτωση ήταν ο ειδικά εκπαιδευμένος αστυνομικός σκύλος «Κιμ». Μόλις έπιασε λιμάνι πλοίο που είχε ξεκινήσει από τον Πειραιά και είχε «δέσει» σε Μύκονο και Χίο πριν φτάσει στη Μυτιλήνη, ο «Κιμ» μύρισε το περιεχόμενο ενός σακβουαγιάζ, το οποίο ταξίδεψε ασυνόδευτα, έχοντας φορτωθεί σε ένα φορτηγό.

Μέσα υπήρχαν δύο συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, συνολικού βάρους 45 γραμμαρίων, όμως ο αποστολέας προφανώς δεν γνώριζε ότι στο λιμάνι καραδοκούσαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών με τον εκπαιδευμένο σκύλο, από τον οποίο δεν ξεφεύγει τίποτα!

Μόλις η 70χρονη γυναίκα πήγε για να παραλάβει το σακβουαγιάζ, συνελήφθη από την Αστυνομία και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης κατηγορούμενη για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Η προανάκριση για τον εντοπισμό του ατόμου που φόρτωσε το σακβουαγιάζ στο πλοίο, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πηγή: europost.gr