Σε έναν άγριο καβγά έμπλεξε ο Τζέισον Ντερούλο. Το πρωί της 4ης Ιανουαρίου, ο διάσημος Αμερικανός καλλιτέχνης τσακώθηκε με δύο άνδρες στο ξενοδοχείο ARIA, στο Λας Βέγκας, όταν ο ένας φέρεται να τον αποκάλεσε «Usher». Η αστυνομία ειδοποιήθηκε και βρέθηκε άμεσα στο σημείο.

O Τζέισον Ντερούλο:

O Usher:

Οι κάμερες του ξενοδοχείου κατέγραψαν ένα μέρος του περιστατικού και στο βίντεο φαίνεται, μεταξύ άλλων, ο Τζέισον Ντερούλο να συνοδεύεται με χειροπέδες εκτός κτιρίου από αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο ένας από τους δύο άνδρες, που ενεπλάκησαν στον καβγά, αποκάλεσε Usher τον Ντερούλο την ώρα που βρισκόταν στις κυλιόμενες σκάλες. «Γεια σου Usher, άντε γ@[email protected]#, πο#τ@%@…» φέρεται να του είπε, σύμφωνα με τον ιστότοπο TMZ.

Δεν είναι, μέχρι στιγμής, σαφές αν ο άνδρας ήθελε να μειώσει τον Τζέισον Ντερούλο, φωνάζοντάς τον Usher, ή αν όντως τον μπέρδεψε με τον 43χρονο τραγουδιστή, χορευτή και επιχειρηματία. To σίγουρο είναι ότι ο 32χρονος καλλιτέχνης «βγήκε εκτός εαυτού», με αποτελέσμα να γρονθοκοπήσει τον άνδρα που τον αποκάλεσε Usher και να χαστουκίσει τον άλλον. Αμέσως μετά, ξέσπασε μεγάλος καβγάς ανάμεσά τους, αλλά και με τους άνδρες της ασφάλειας του τουριστικού καταλύματος.

Λίγη ώρα αργότερα, κατέφθασαν οι άνδρες της αστυνομίας, οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες στον δημοφιλή ποπ τραγουδιστή.

Πηγή: europost.gr