Η Επιστροφή του Θανάση Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς Ενδεχόμενη Στρατηγική Απόφαση της Ομάδας


Μετά την πρόσφατη χειρουργική επέμβαση που υπήρξε αναγκαία λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού του, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έχει μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων, και δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στην Εθνική ομάδα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Το καλοκαίρι, αποδεσμεύτηκε από τους Μιλγουόκι Μπακς, αναζητώντας τη νέα του ομάδα.

Σύμφωνα με πηγές από τις ΗΠΑ, φαίνεται ότι υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει στους Μπακς. Ο δημοσιογράφος Κιθ Σμιθ από το «Spotrac» ανέφερε μέσω του λογαριασμού του στο Χ (πρώην Twitter) ότι η ομάδα έχει το ενδιαφέρον να επαναφέρει τον Θανάση στο ρόστερ της, προσφέροντάς του έναν πιο ενεργό ρόλο σε σύγκριση με πέρυσι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μια από τις ώρες εργασίας των Μπακς είναι να αναζητήσουν εναλλακτικές για τον ΜαρΖόν Μποσάμ, γνωρίζοντας ότι έτσι θα μπορέσουν να ανοίξουν μια θέση στο ρόστερ. Εκπρόσωποι από την ομάδα υπογραμμίζουν την αξία της παρουσίας του Θανάση στα αποδυτήρια, ιδιαίτερα και για τον αδερφό του, Γιάννη Αντετοκούνμπο, συμβάλλοντας έτσι στην συνολική υγειά και δυναμική της ομάδας.

Πηγή: newsbeast.gr