Ο Τσατουπομ Λοσίρ, γνωστός και ως “άντρας των σπηλαίων” παρακολουθείται από τις Αρχές της Ταιλάνδης μετά από πολλές καταγγελίες από ντόπιους οι οποίοι ισχυρίζονται ότι είναι αναξιοπρεπής.

Πιο αναλυτικά η αστυνομία εισέβαλε στην σπηλιά ενός άντρα από την Ταϊλάνδη ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει κοιμηθεί με πολλές όμορφες τουρίστριες και καυχιέται για τα επιτεύγματά του στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο 48χρονος άντρας τράβηξε τα βλέμματα πάνω του μετά τους ισχυρισμούς του ότι ξελόγιασε μια όμορφη Ρωσίδα τουρίστρια και την επόμενη μέρα δημοσίευσε την φωτογραφία μιας άλλης γυναίκας γuμνής στο κρεβάτι του.

Την προηγούμενη εβδομάδα η αστυνομία εισέβαλε στην σπηλιά στην οποία μένει για να δει αν υπάρχει κάτι ύποπτο εκεί.

Ταϊλανδός: ” Οι γυναίκες που ήρθαν στην σπηλιά, ήρθαν με την θέληση τους”
Αργότερα οι αστυνομικοί ανέφεραν ότι ο 48χρονος δεν είχε παραβιάσει κανέναν νόμο αλλά υποστήριξαν ότι είναι “επισφαλές και επικίνδυνο” για τις γυναίκες να πηγαίνουν μέσα στην σπηλιά.

Ο 48χρονος υπερασπίστηκε τον εαυτό του λέγοντας ότι δεν είχε κάνει τίποτα λάθος ή παράνομο και ότι οι γυναίκες που πήγαν στην σπηλιά του πήγαν με την θέλησή τους.

“Όσες γυναίκες έρχονται εδώ δεν έρχονται αναγκαστικά αλλά με την θέλησή τους. Καμία από τις γυναίκες δεν είναι αναγκασμένη να κάνει τίποτα που δεν θέλει και πολλές φορές δεν κάνουμε καν σeξ”, ανέφερε ο 48χρονος.

“Μερικές φορές απλά καθόμαστε αγκαλιασμένοι μέχρι το πρωί και είμαστε όλοι χαρούμενοι”, πρόσθεσε.

“Δεν αναγκάζω κανέναν να με ακολουθεί στα κοινωνικά δίκτυα. Μόνοι οι άνθρωποι που έχουν τα ίδια όνειρα και τον ίδιο τρόπο ζωής με μένα θα διασκεδάσουν με αυτά που ανεβάζω”, απάντησε σε όσους τον κατηγορούν ότι είναι προκλητικός.

Δείτε εικόνες από την σπηλιά του ασυγκράτητου Ταϊλανδού

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr