Αίτημα στην 24η ανακρίτρια για εξέταση απο πραγματογνώμονα του θηριώδους Range Rover της Αφροδίτης Μπάρμπα που έπεσε στο μπλόκο της Γλυφάδας, κατέθεσαν, σύμφωνα με πληροφορίες, το μεσημέρι της Τετάρτης οι δικηγόροι της, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος και Αικατερίνη Δήμου.

Οι νομικοί εκπρόσωποι του 31χρονου μοντέλου, ζητούν να εξεταστεί το γκρί SUV προκειμένου όπως λένε να διαπιστωθεί με τεχνικά μέσα αν κάποιοι το παραβίασαν και τοποθέτησαν κάτω απο το κάθισμα τα 35 φιξάκια κοκαΐνης.

Άλλωστε αυτός ειναι και ο κορμός της υπερασπιστικής γραμμής που θα ακολουθήσει η Αφροδίτη Μπάρμπα η οποία απο την πρώτη στιγμή ισχυρίζεται οτι το σακουλάκι με τη «λευκή κυρία» το «φύτεψαν» κάποιοι για να της κάνουν κακό. Μάλιστα, οι ιδιες πληροφορίες λένε οτι η 31χρονη θα ισχυριστεί στην απολογία της οτι το όχημα ηταν ακινητοποιημένο για μια εβδομάδα στο σπίτι της στη Γλυφάδα καθώς απουσίαζε για διακοπές στην Ίο.

Η κοπέλα απολογείται αυριο στις 11 το πρωί ενω οι πληροφορίες λένε οτι στα κρατητήρια της Ηλιούπολης όπου βρίσκεται μαζί με άλλες δυο γυναίκες δεν εχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα. Σε μια προσπάθεια να σταθεί στα ποδια της μιλαει στο τηλέφωνο με τους δικηγόρους και την οικογένεια της, μελετά τη δικογραφια ενω ενδεικτικο της κακής ψυχολογικής κατάστασης που βρίσκεται ειναι το γεγονός οτι ολες αυτες τις ημέρες δεν εχει φάει σχεδόν τίποτα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr