Ο επιδειξίας αρνείται όλες τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι αυτό που φαίνεται στο βίντεο είναι ο… αντίχειράς του

Μετά τις δηλώσεις του δικηγόρου του Γιώργου Μυταλούλη ότι στο επίμαχο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η νεαρή γυναίκα από τη Νέα Σμύρνη δεν φαίνεται το μόριο του 22χρονου κατηγορούμενου αλλά ο αντίχειρας του, ο ίδιος με υπόμνημά του αρνείται όλες τις κατηγορίες και προσπαθεί να βγάλει τρελές όσες τον κατήγγειλαν.

Ο νεαρός επιδειξίας για την υπόθεση απόπειρας βιασμού της 22χρονης τον Αύγουστο του 2020, υποστηρίζει στο υπόμνημά του που με αόριστες δικαιολογίες ότι δεν είναι αυτός που απεικονίζεται στο βίντεο που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας της νεαρής, σύμφωνα με τη Realnews. Αναφέρει μάλιστα ότι ο δράστης που απεικονίζεται να κατεβάζει το σορτς του και να της επιτίθεται έχει μεγαλύτερο κεφάλι από το δικό του: «Δηλώνω ότι δεν είμαι εγώ εκείνος που απεικονίζεται στο επίμαχο, χαμηλής ανάλυσης, ασπρόμαυρο βίντεο, καθώς η αναγνώριση που έγινε από την παθούσα δεν είναι αμερόληπτη και αντικειμενική, τόσο με τον τρόπο που έγινε όσο και με την περιγραφή μου».

«Είναι ο αντίχειρας του αριστερού μου χεριού»
Για το περιστατικό στη Νέα Σμύρνη υποστηρίζει ότι απλά ακολούθησε τη νεαρή γυναίκα από μακριά μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας και μετά έφυγε: «Απλώς ακολούθησα την κοπέλα από απόσταση, επί 400 μέτρα, μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας και μετά έφυγα». Λέει μάλιστα ότι αυτό που φαίνεται στο βίντεο δεν είναι τα γεννητικά του όργανα αλλά «είναι ο αντίχειρας του αριστερού μου χεριού». Μάλιστα για αυτές του τις πράξεις υποστηρίζει ότι η οικογένειά του φρόντισε να δει ψυχολόγο: «Οι γονείς μου έχουν απευθυνθεί σε ψυχολόγο, προκειμένου να διερευνηθεί γιατί πήρα από πίσω αυτή την κοπέλα».

«Με βρίζουν στο Facebook»
Επιπλέον, ο 22χρονος που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας διαψεύδει ότι μίλησε στους αστυνομικούς για το «βίτσιο» του να παίρνει από πίσω ωραίες γυναίκες και λέει ότι αυτό δεν αναφέρεται πουθενά στη δικογραφία. Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι έχει ομολογήσει τις πράξεις του όπως ακούγεται στα ΜΜΕ και αναφέρει ότι ο ίδιος και η οικογένειά του δέχονται επιθέσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Eχει ακουστεί ακόμη ότι ομολόγησα τις πράξεις μου, ενώ κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει. Βρίζουν εμένα στο Facebook, τον αδελφό μου, τον ξάδερφό μου, που έχει παρόμοιο όνομα, τον δικηγόρο μου και όλους όσους νομίζουν ότι εμπλέκονται με εμένα». Προσθέτει μάλιστα ότι δέχεται απειλές και αναφέρει ότι η 20χρονη Δανάη Ακριβιάδου από τη Νέα Σμύρνη… νόμιζε ότι είδε το μόριο του! «Εχω δεχθεί πάνω από 2.500 εξυβριστικά και απειλητικά της ζωής μου μηνύματα, μέχρι να καταφέρω να κλείσω προσωρινά τον λογαριασμό μου. Εχουν γράψει με σπρέι σε διάφορα σημεία της περιοχής για εμένα. Και όλα αυτά επειδή ανέβηκε στο Facebook το άλλο επίμαχο βίντεο, για το οποίο έχω παραπεμφθεί για να δικαστώ μαζί με άλλες τρεις περιπτώσεις στο αυτόφωρο, επειδή εκείνη νόμιζε ότι είδε το μόριό μου από το βίντεο».

«Πλέον είναι… πασίγνωστη»
Κατηγορεί μάλιστα τη νεαρή κοπέλα ότι έδωσε το βίντεο στη δημοσιότητα «να αναλογιστεί τις συνέπειες» για να γίνει… διάσημη: «Εκτοτε η κοπέλα, που πλέον είναι πασίγνωστη εξαιτίας της παράνομης δημοσιοποίησης του βίντεο, έχει αποκτήσει πολλούς ακολούθους (followers) στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά, όσον αφορά εμένα, με έχει εκθέσει, τόσο εκείνη όσο και κάποιες από τις υπόλοιπες παθούσες με τις πάρα πολλές συνεντεύξεις τους στην τηλεόραση και αλλού, ώστε έχω ήδη καταστραφεί για όλη μου τη ζωή. Χωρίς να έχω δικαστεί, έγινα σάτυρος όλων των περιστατικών της περιοχής και βιαστής!» αναφέρει στο υπόμνημά του.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr