Ένα από τα πιο φρικιαστικά εγκλήματα αποκαλύφθηκε στην Ιταλία με θύματα ένα ζευγάρι Αλβανών, λίγο έξω από τη Φλωρεντία. Και τα δυο πτώματα βρέθηκαν τεμαχισμένα μέσα σε τρεις βαλίτσες και τυλιγμένα με σελοφάν.

Καθοριστικό στοιχείο αναγνώρισης ήταν το τατουάζ σε σχήμα άγκυρας που είχε ο άνδρας στο χέρι του, όπου υπήρχε χαραγμένο και το όνομα της Αλβανικής πόλης, τόπο καταγωγής του.

Φρικτό τέλος μετά από 5 χρόνια
Τα ίχνη του ζευγαριού είχαν χαθεί από το 2015, την περίοδο που ο γιος της οικογένειας βρέθηκε έγκλειστος στη φυλακή Σολιτσιάνο. Η τελευταία αναφορά χρονολογείται στις 2 Νοεμβρίου 2015, με ένα τηλεφώνημα (από απόρρητο αριθμό) προς την κόρη της οικογένειας στην οποία η μητέρα της εμφανίζεται να της λέει «πως πλέον δεν θέλει να έχει επαφές με κανέναν…».

Τυλιγμένα σε συσκευασία
Το ότι πάντως ήταν ορατό το τατουάζ, υποδηλώνει πως ο διπλός φόνος έγινε πρόσφατα. Οι ιταλικές αρχές ανακοίνωσαν ότι έγιναν έρευνες σε διάφορα σημεία. Τα σώματα των θυμάτων ήταν τυλιγμένα με σελοφάν και νάιλον σακούλες, δεμένα με κολλητική ταινία και «προστατευμένα» με κάποιο είδος συσκευασίας. Αρχικά βρέθηκε μια βαλίτσα με τον κορμό και το πόδι ενός άνδρα, μετά μία μόνο με τα κάτω άκρα της γυναίκας και τέλος η τρίτη βαλίτσα με τον κορμό της.

Το τατουάζ με την άγκυρα «δείχνει» το DNA
Οι έρευνες των καραμπινιέροι συνεχίζονται σε σημείο του αυτοκινητόδρομου Φλωρεντία-Πίζα. Γι αυτό και οι αρχές θεωρούν πως ο διπλός φόνος δεν διαπράχθηκε στο ίδιο σημείο, απλά εκεί πετάχτηκαν οι τρεις βαλίτσες μέσα στις καλαμιές. Ο άνδρας, σκοτώθηκε σύμφωνα με τον ιατροδικαστή μάλλον με μαχαίρι καθώς φέρει μια πληγή στο λαιμό. Απομένει και η επίσημη ταυτοποίηση με τη μέθοδο του DNA, αν και οι Ιταλικές αρχές το θεωρούν «τυπική υπόθεση».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr