Σοκάρουν οι νέες μαρτυρίες για τη δράση του Κοντού – Οι αποκαλύψεις Κούγια και ο γιατρός πρώην βουλευτής της ΝΔ
Την ίδια ώρα ολοένα και περισσότερες μαρτυρίες έρχονται στο «φως» για τη δράση του Κοντού, με τα θύματά του να περιγράφουν τις βάρβαρες πρακτικές του.

Ο ψευτογιατρός είχε απλώσει τα πλοκάμια του στην Κρήτη και την Πελοπόννησο! Ένα από τα θύματά του, ο Στέφανος, μίλησε το Star και αποκάλυψε όλα όσα βίωσε μετά τις συμβουλές του Κοντού. Όπως είπε, προτιμούσε να πεθάνει από το να πέσει στα χέρια του Κοντού. Είχε 84% αναπηρία μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό, όταν έπεσε από αλεξίπτωτο πλαγιάς.

Ο Κοντός του υποσχέθηκε ότι θα… πετάει μετά την επέμβαση που θα του έκανε μαζί με άλλους τρεις γιατρούς, ο ένας πρώην βουλευτής τη ΝΔ μάλιστα. Όλα αυτά φυσικά με το αζημίωτο, καθώς του άρπαξε 98.000 ευρώ.

«Δυο χρόνια δεν έχω σταματήσει… Αριστερά ή δεξιά, δε μπορώ να κοιμηθώ, μπρούμητα δε μπορώ να ανασάνω. Μόνο ανάσκελα. Μου ξεφουσκώσανε το πνευμόνι μου, αφαίρεσαν και το ένα πλευρό. Για τα λεφτά όλα αυτά… Δε με αφήνανε στη ησυχία μου; Δε με αφήνανε τουλάχιστον όπως ήμουν, να πεθάνω όπως είμαι», δηλώνει συγκλονισμένος ο Στέφανος.

Για την συγκεκριμένη περίπτωση μίλησε και ο Αλέξης Κούγιας, περιγράφοντας τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε ο συγκεκριμένος άνδρας…

Στην Αθήνα ο φάκελος με τον τέταρτο θάνατο
Την ίδια ώρα ο ογκώδης φάκελος από τη Λάρισα με τον τέταρτο θάνατο θα φτάσει την Παρασκευή στα χέρια της υποδιεύθυνσης ασφαλείας περιουσιακών δικαιωμάτων και τότε θα φανεί αν ο ψευτογιατρός θα κατηγορηθεί και για 4η ανθρωποκτονία.

Πηγή: europost.gr