Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες αναφορικά με τους λόγους που τον οδήγησαν να επιτεθεί στη σύζυγό του με τσεκούρι έδωσε ο 67χρονος, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά την απόπειρα αυτοκτονίας.

Ο άνδρας αποκάλυψε στους αστυνομικούς με κάθε λεπτομέρεια πώς περίμενε την 54χρονη έξω από πολυκατοικία στην Καλλιθέα και πώς της επιτέθηκε: «Την είδα την ώρα που έμπαινε στην πολυκατοικία. Άνοιξα γρήγορα το βήμα μου για να την προλάβω. Άρχισα να τη φωνάζω με το όνομά της, τότε αυτή γύρισε προς το μέρος μου και μου είπε “πάλι εδώ είσαι, ρε π…”. Μόλις με αποκάλεσε έτσι τα έχασα και θόλωσε το μυαλό μου, γύρισα και τη χτύπησα με την πίσω μεριά του τσεκουριού, κυρίως στο κεφάλι. Προσπάθησε να μου επιτεθεί και τότε τη χτύπησα πάλι με την κοφτερή μεριά που έχει το τσεκούρι. Αυτή έπεσε κάτω».

Στην εικόνα της αιμόφυρτης 54χρονης συζύγου του ο 67χρονος αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του. Όπως κατέθεσε: «Βλέποντας τα αίματα θόλωσα και νομίζοντας ότι θα της δημιουργήσω μόνιμο πρόβλημα, όπως παράλυση, σκέφτηκα να την τελειώσω και να αυτοκτονήσω και συνέχισα τα χτυπήματα. Αφού τη χτύπησα περίπου τέσσερις φορές σκέφτηκα να πάω στις γραμμές του τρένου και να πέσω να σκοτωθώ επιτόπου κι άρχισα να χτυπάω με το τσεκούρι το κεφάλι μου».

Συνεχίζοντας, περιέγραψε: «Τότε άκουσα κάτι να λέει και, αφού ζούσε, την ξαναχτύπησα με το τσεκούρι για να πεθάνει. Έβλεπα ότι είχε μαζευτεί πολύς κόσμος και προσπαθούσαν να μου πάρουν το τσεκούρι από τα χέρια κι εγώ το κουνούσα για να το βλέπουν και να απομακρυνθούν».

Η γυναίκα, που είχε ζητήσει διαζύγιο από το σύζυγό της κι αυτός ήταν ο λόγος που εκείνος θέλησε να αντιδράσει, διακομίστηκε στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένη, αλλά πλέον έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Πηγή: europost.gr