Μια μητέρα, που έδωσε την κόρη της για υιοθεσία στα τέλη της δεκαετίας τoυ ’70, αποφάσισε να την αναζητήσει ύστερα από χρόνια, για να σμίξουν ξανά. Δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί τι θα ανακάλυπτε.

Η 62χρονη Κάθι Τερκάνιαν άφησε το μωρό της στις κοινωνικές υπηρεσίες, για να έχει μια καλύτερη ζωή. «Δεν θα μπλεκόμουν στη ζωή της όταν ήταν μικρό παιδί. Οπότε άφησα τα χρόνια να περάσουν, ώσπου να γίνει περίπου 15 ετών», εξήγησε.

Τότε, πριν από περίπου τριάντα χρόνια, έμαθε πως το κορίτσι της είχε υιοθετηθεί με τη διαδικασία της «κλειστής υιοθεσίας», άρα δεν μπορούσαν να της δώσουν περισσότερες πληροφορίες για την κόρη της. Ωστόσο, το 2010 οι κοινωνικές υπηρεσίες την ειδοποίησαν να τους επισκεφτεί, κάτι που της έκανε εντύπωση, αρχικά ευχάριστη.

«Πίστεψα πως θα τη συναντούσα, αλλά προς έκπληξή μου ενημερώθηκα πως είχε εξαφανιστεί από το Μάρτιο του 1989, όταν ήταν ακόμα μόλις 14 ετών», ενημερώθηκε. Από τότε και για μία ολόκληρη δεκαετία αναζητούσε το παραμικρό στοιχείο που θα του αποκάλυπτε την τύχη του παιδιού της, εν ονόματι Όντρια Μπόουμαν, έχοντας ως μοναδικό στοιχείο μια φωτογραφία από τα αρχεία της αστυνομίας του Μίτσιγκαν, όταν δηλώθηκε η εξαφάνισή της.

Με αυτό το στοιχείο, η 62χρονη βρήκε συμμαθητές της κόρης της και ανακάλυψε πως το 14χρονο κορίτσι παραπονέθηκε πριν εξαφανιστεί για τη συμπεριφορά του θετού πατέρα της. Η ανήλικη μαθήτρια φέρεται να υποστηρίζει πως υπήρξε θύμα σεξουαλικής κακαποίησης από τον Ντένις Μπόουμαν, έναν υπάλληλο του πολεμικού ναυτικού, ο οποίος την είχε υιοθετήσει.

Η Κάθι Τερκάνιαν ανακάλυψε επίσης με φρίκη πως λίγα μόνο χρόνια αφότου υιοθέτησε την κόρη της, το 1980, ο ίδιος παραδέχθηκε πως επιτέθηκε με σκοπό τη σεξουαλική κακοποίηση σε μια 19χρονη γυναίκα, την οποία επιχείρησε να παρασύρει στο δάσος. «Είπα μέσα μου “αυτός το έκανε”. Είχα ένα προαίσθημα για εκείνον».

Συνεχίζοντας να ερευνά την υπόθεση, απευθύνθηκε στην αστυνομία, ενώ μοίρασε φυλλάδια με την εικόνα της κόρη της όταν εξαφανίστηκε. «Ήμουν αποφασισμένη να μάθω τι είχε συμβεί».

Τον περασμένο Νοέμβριο ο θετός πατέρας της κόρης της βρέθηκε κατηγορούμενος για φόνο, όταν δείγμα DNA τον συνέδεε με το φόνο μιας 25χρονης γυναίκας, συζύγου ενός συναδέλφου του στο ναυτικό, η οποία είχε βρεθεί κακοποιημένη και στραγγαλισμένη στο Νόρφολκ της Βιρτζίνια το 1980.

Ο 71χρονος δήλωσε ένοχος για το έγκλημα, 39 χρόνια μετά, ενώ παραδέχθηκε παράλληλα πως διέρρηξε το σπίτι της άτυχης γυναίκας, τη βίασε και τη σκότωσε. Ο άνδρας καταδικάστηκε σε ισόβια, παρά το γεγονός πως είχαν περάσει τόσα χρόνια από το απεχθές έγκλημα.

Έναν μήνα αργότερα κι ενώ βρισκόταν αντιμέτωπος με ποινή ισοβίων, ο Ντένις Μπόουμαν εξομολογήθηκε πως έπειτα από φιλονικία που είχε με τη 14χρονη την έσπρωξε από τις σκάλες, με αποτέλεσμα να πέσει και να σπάσει το λαιμό της, βρίσκοντας τραγικό θάνατο. Διαμέλισε και έκρυψε το πτώμα της σε ένα βαρέλι, στην πίσω αυλή του σπιτιού του.

«Θα ζητήσω την αποτέφρωσή της και θα την πάρω σπίτι μαζί μου. Είναι το παιδί μου. Ανήκει δίπλα μου. Καμιά μητέρα δεν θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά. Και όταν πεθάνω, τότε θα θαφτεί κι εκείνη μαζί μου», δηλώνει τώρα η Κάθι Τερκάνιαν, που σίγουρα μετάνιωσε που έδωσε το παιδί της σε έναν άγνωστο για το μεγαλώσει.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr