Όχι μόνο παραβίασε την καραντίνα για να βγει «στη γύρα» και να πουλήσει ναρκωτικά, αλλά το έκανε… έχοντας διαγνωστεί θετικός στη νόσο Covid-19!

Ο λόγος για έναν 35χρονο στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος συνελήφθη κατόπιν ελέγχου στον Εύοσμο. Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΑΠΕ, οι αστυνομικοί φαίνεται πως γνώριζαν για τη φερόμενη δράση του και, όταν σταμάτησαν το αυτοκίνητό του για έλεγχο, εκτός από τα ναρκωτικά που βρήκαν πάνω του, διαπιστώθηκε ότι είχε παραβιάσει και την καραντίνα. Μάλιστα, όπως έγινε, επίσης, γνωστό, ο ίδιος είχε υποβληθεί την προηγούμενη εβδομάδα σε τεστ για κορωνοϊό, το οποίο είχε βγει θετικό!

Μέσα στο αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας της συζύγου του, εντοπίστηκαν 145 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης («σοκολάτα»), 19 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και χρηματικό ποσό που φέρεται να συνδέεται με εμπορία ναρκωτικών.

Ο 35χρονος κρατείται, πλέον, σε αστυνομικό τμήμα της Χαλάστρας και εις βάρος του θα απαγγελθούν κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος, όπως επίσης για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών. Επίσης, επιβλήθηκε εις βάρος του διοικητικό πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ, για παραβίαση της καραντίνας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr