Σε μπελάδες μπήκε μια μητέρα, όταν και η μικρή 6χρονη κορούλα της πήρε τηλέφωνο την αστυνομία και ζήτησε να τη φυλακίσουν. Ο λόγος; Τ’ ότι έπαιζαν και πάλευαν.

Συγκεκριμένα η μαμά με το κοριτσάκι έπαιζαν και πάλευαν, πάνω στο παιχνίδι και κάποια στιγμή της τράβηξε το πόδι προς το μέρος της.

Τότε το κορίτσι θύμωσε και της είπε «θα πάρω την αστυνομία», αλλά η μαμά δεν το έλαβε σοβαρά υπόψιν της, θεωρώντας πως το παιδί δεν μιλάει σοβαρά.

Στην συνέχεια αφού τελείωσαν το παιχνίδι η μητέρα πήγε πάνω να τακτοποιήσει το δωμάτιο.

Η μικρή μπήκε μέσα και της έδωσε το κινητό να μιλήσει με την αστυνομία.

Έκπληκτη η 29χρονη άκουσε στην άλλη γραμμή έναν αστυνομικό να λέει πως η κόρη της κάλεσε για να κλείσουν την μητέρα της στην φυλακή επειδή της τράβηξε το πόδι.

Η γυναίκα εξήγησε πως απλά έπαιζαν και πως φυσικά δεν υπάρχει κάποιο θέμα κακοποίησης.

Συγκεκριμένα, η Βίκυ είπε: «Παίζουμε πολύ μαζί και παλεύουμε μερικές φορές. Καθώς προσπαθούσε να ξεφύγει έπιασα το πόδι της και την έσυρα προς μένα και αυτό ήταν. Όταν τελειώσαμε, πήγα στον επάνω όροφο για να καθαρίσω την κρεβατοκάμαρά μου και η Ruby μπήκε μέσα και είπε ότι η αστυνομία ήταν στο τηλέφωνο».

Παράλληλα η μητέρα εξήγησε πως επειδή παθαίνει πολλές κρίσεις πανικού έχει μάθει στην μικρή να καλεί τον αριθμό έκτακτης ανάγκης αν την δει να το παθαίνει.

Εκείνη το χρησιμοποίησε για άλλο λόγο όμως.

«Με ικανοποιεί που έχει μάθει να καλεί τον αριθμό, τουλάχιστον. Έτσι αν συμβεί τίποτα ξέρει τι να κάνει», είπε η μητέρα.

Πηγή: europost.gr