Μια πολύπλοκη οικογενειακή υπόθεση κρύβεται πίσω από το αιματηρό επεισόδιο στο Χαλάνδρι, όπου μια γυναίκα πυροβόλησε στον θώρακα έναν άνδρα.

Σε κρίσιμη κατάσταση είναι ο άνδρας που πυροβολήθηκε από γυναίκα στο Χαλάνδρι το μεσημέρι της Πέμπτης και αρχικά θεωρήθηκε νεκρός, όμως δίνει μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Η γυναίκα, με καταγωγή από την Αλβανία, έχει συλληφθεί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για ενδοοικογενειακή υπόθεση. Δράστις και θύμα φέρονται να ήταν ζευγάρι σε διάσταση και άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες καυγάδισαν και εκείνη τον πυροβόλησε στην κοιλιά. Όπως έχει γίνει έως τώρα γνωστό, όλα έγιναν μπροστά στα μάτια του 13 ετών παιδιού τους.

Το θύμα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι γιατρός και εντοπίστηκε μέσα σε λίμνη αίματος στη συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρείας. Δίπλα του βρέθηκε και το όπλο με τον οποίο η γυναίκα τον πυροβόλησε, η οποία μάλιστα δεν φέρεται να προσπάθησε να αποδράσει μετά την πράξη της. Μάλιστα, όλα συνέβησαν μπροστά στα μάτια του 13χρονου παιδιού τους.

Η γυναίκα μέσα από το περιπολικό φώναζε: «Μου απήγαγαν και μου βίασαν το παιδί μου».

Η δράστις φέρεται να είχε εξωσυζυγική σχέση στο παρελθόν με τον γιατρό, με τον οποίο απέκτησε ένα παιδί, το οποίο ο Έλληνας οφθαλμίατρος μεγάλωσε μαζί με την σύζυγό του. Σύμφωνα με όσα περιγράφουν γείτονες του γιατρού, ο ίδιος δεν άφηνε την βιολογική μητέρα του παιδιού του να το επισκέπτεται, ωστόσο εκείνη επέμενε και ζητούσε να δει το παιδί της. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν, ο χαρακτήρας της ήταν ιδιόρρυθμος.

Η δράστις αποφάσισε να του στήσει καρτέρι και να τον απειλήσει. Τον περίμενε έξω από το σπίτι του όπου τελικά καβγάδισε μαζί του και τελικά τον πυροβόλησε μπροστά στα μάτια του 13χρονου παιδιού.

Γειτόνισσα θύματος: Η δράστις ενοχλούσε συχνά την οικογένεια – Λέει ψέματα για βιασμούς

Φίλη της οικογένειας και γειτόνισσα του θύματος η οποία μίλησε για την υπόθεση δήλωσε ότι το παιδί -για το οποίο μιλά η γυναίκα μέσα από το περιπολικό- είναι παιδί εκτός γάμου της δράστιδος και του γιατρού που δέχτηκε τα πυρά. Όπως σημείωσε, τα δικαιώματα για την κηδεμονία του παιδιού έχουν πάρει ο μπαμπάς του με τη σύντροφό του. Μάλιστα τόνισε ότι με απόφαση δικαστηρίου η δράστις δεν είχε δικαίωμα να βλέπει το παιδί αλλά ερχόταν συνέχεια στο σπίτι και τους ενοχλούσε.

Για το περιστατικό η γυναίκα είπε ότι το θύμα είχε πάει να πάρει το παιδί από το σχολείο και η γυναίκα τους περίμενε στο αμάξι και πυροβόλησε τον γιατρό.

Για τη γυναίκα σημείωσε ότι «τους ενοχλούσε συνέχεια και είχε αρπάξει και το παιδί. Μια φορά που το παιδί είχε επιληψίες δεν του έδωσε το φάρμακό του και το παιδί μπήκε στην εντατική». Εν συνεχεία σημείωσε ότι η γυναίκα έχει απασχολήσει πολλές φορές τη γειτονιά και όλα αυτά που λέει η δράστις περί βιασμών και κακοποιήσεων είναι ψέματα.

«Εγώ τους ξέρω προσωπικά. Η γυναίκα του θύματος είναι από την Αγγλία και αγαπά πάρα πολύ το παιδί. Σαν να είναι δικό της. Η δράστις ερχόταν συνέχεια εδώ και σήμερα και χθες και προχθές. Πολλές φορές χτυπά κουδούνια ή έρχεται και τους παρακολουθεί».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr