Κάθε φαντασία είναι ικανές να ξεπεράσουν οι πρωτοβουλίες της αυτοαποκαλούμενης ομάδας των αρνητών «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», αυτό τουλάχιστον αποδεικνύουν οι παρεμβάσεις τους η μία μετά την άλλη. Η πιο πρόσφατη μάλιστα είναι και από τις πιο γραφικές. Η ομάδα ίδρυσε στην Αράχωβα… Υπουργείο θεραπειών!

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν, πρόκειται για ένα κατάστημα «covid clean» που προσφέρει από φυσικές «θεραπείες» με γαϊδουράγκαθο και φασκόμηλο για το μυαλό, το σώμα και την ψυχή μέχρι… δωρεάν rapid test σημειώνοντας ότι εκεί δεν υπάρχει νόμος για τον κορωνοϊό.

Όπως χαρακτηριστικά μάλιστα σημειώνουν, χρησιμοποιούν δικό τους νόμισμα, δεν υπόκεινται σε ελέγχους από καμία κρατική υπηρεσία και ότι όλα είναι tax free.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο οι «Θεματοφύλακες» μιλούν για τις… θεραπείες που προσφέρουν για το μυαλό και το σώμα, όπως χαρακτηριστικά λένε. «Βλέπετε το μαγαζί είναι αυτό εδώ. Δεν υφίσταται εδώ πέρα νόμος ο οποίος να έχει περιεχόμενο τον covid να ξέρετε. Συν τοις άλλοις αυτό το πράγμα πρέπει να μαθευτεί σε όλη την ελληνική επικράτεια για να καταλάβει ο κόσμος πλέον πως η δύναμη είμαστε εμείς οι ίδιοι» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Πηγή: europost.gr