Αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη αναμένεται να βρεθεί μια γυναίκα στην Αυστραλία, που φέρεται να εξαπατούσε ασθενείς σε δημόσιο νοσοκομείο, προσποιούμενη ότι είναι….γιατρός.

Όπως έγινε γνωστό, η 27χρονη εργάστηκε για οκτώ μήνες στο Νοσοκομείο Bankstown-Lidcombe του Σίδνεϊ, ένα δημόσιο πανεπιστημιακό νοσοκομείο, το οποίο, μεταξύ άλλων, εξυπηρετεί καρκινοπαθείς, πραγματοποιώντας χειρουργεία και θεραπείες. Αφού εργαζόταν επί οχτώ μήνες ως γιατρός, το νοσοκομείο ανακάλυψε ότι δεν ήταν εγγεγραμμένη στον Αυστραλιανό Οργανισμό Κανονισμού Υγείας (AHPRA), ο οποίος διαπιστεύει το ιατρικό προσωπικό στη χώρα, αναφέρει το BBC. Η αστυνομία της Νέας Νότιας Ουαλίας ερευνά τώρα την υπόθεση.

Από την πλευρά του, εκπρόσωπος του νοσοκομείου ανακοίνωσε ότι ένας υπάλληλος που ξεκίνησε να εργάζεται τον Ιανουάριο «απομακρύνθηκε αμέσως από τα καθήκοντά του» όταν οι αρχές ανακάλυψαν τη Δευτέρα ότι δεν ήταν διαπιστευμένος.

Σύμφωνα με αυστραλιανό μέσο, η γυναίκα είχε αποτύχει στις τελικές της εξετάσεις και χρησιμοποίησε πλαστά έγγραφα για να πιάσει δουλειά ως κατώτερος γιατρός.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr