Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι υπάλληλοι ενός καταστήματος ρούχων στις Σέρρες, όταν διαπίστωσαν ότι μία πελάτισσα είχε…αφοδεύσει μέσα στο δοκιμαστήριο και είχε βγει απτόητη, με σκοπό να φύγει!

Συγκεκριμένα, η πελάτισσα με τις αρρωστημένες σκέψεις, μπήκε στο μαγαζί δήθεν για να ψωνίσει, αλλά όπως αποδείχθηκε δεν είχε τέτοιο σκοπό. Για κακή της τύχη, τα όσα έκανε έχουν καταγραφεί σε βίντεο, που την δείχνει να μπαίνει στο δοκιμαστήριο και στη συνέχεια να βγαίνει από αυτό, έχοντας αφήσει τα σημάδια της.

Το απίστευτο συμβάν γνωστοποίησε με ανάρτησή της, η δημοτική σύμβουλος Σερρών και επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Σερραίων» Αριάδνη Παπαφωτίου. «Μου το είπε αυθόρμητα η κοπέλα στο Ταμείο κεντρικού Καταστήματος ρούχων των Σερρών, ζητώντας την γνώμη μου για το τί πρέπει να κάνει! Κυρία -λέει- της πόλης μας, μπήκε το περασμένο Σάββατο στο παραβάν του δοκιμαστηρίου και …αφόδευσε! Το μαγαζί είχε πελάτες αλλά δεν την πείραξε!

Την πράξη της εντόπισε άμεσα πωλήτρια του καταστήματος ύστερα από υπόδειξη άλλου πελάτη, αμφότεροι σοκαρισμένοι! Τρέχοντας την πρόλαβε στον δρόμο έξω από το μαγαζί. Η απάντησή της ήταν: “Καθαρίστε τα” και απομακρύνθηκε… ησύχως! Η φάση είναι καταγεγραμμένη από την κάμερα του καταστήματος, ενώ πελάτες που γνώριζαν την “δράστιδα”, έδωσαν πληροφορίες για την επαγγελματική της ιδιότητα στους καταστηματάρχες! Μάλλον τρελαθήκαμε εντελώς!…».

Πηγή: europost.gr