Αδυνατεί να χωρέσει ανθρώπινος νους την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου ένας 20χρονος έβαλε φρικτό τέλος στην ζωή του, μόλις έμαθε ότι οι Ταλιμπάν είχαν δολοφονήσει άγρια τους γονείς του.

Το κουβάρι, της ανατριχιαστικής ιστορίας που δίνει γροθιά στο στομάχι, άρχισε να ξετυλίγεται ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου στην περιοχή των Ασιτών Ηρακλείου, όταν ο 20χρονος Αφγανός βρέθηκε νεκρός από ένα 15χρονο κορίτσι. Ο νεαρός «λύγισε» όταν έμαθε ότι η οικογένειά του σφαγιάστηκε από τους Ταλιμπάν στη χώρα του.

Σημειώνεται ότι βρισκόταν σε επεξεργασία η διαδικασία της αίτησής του για άσυλο, συνεπώς ο νεαρός ζούσε και εργαζόταν νόμιμα στη χώρα μας – και συγκεκριμένα στις Ασίτες – ως εργάτης σε ποιμνιοστάσιο τους τελευταίους έξι μήνες.

Ωστόσο, στο οικογενειακό δράμα του νεαρού προστίθεται μία επιπλέον τραγωδία. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, ο νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος με αυτοσχέδια θηλιά που είχε περάσει ο ίδιος στο λαιμό του μέσα στο μαντρί της οικογένειας των Ελλήνων για τους οποίους εργαζόταν.

Το άψυχο σώμα του εντόπισε μέσα στο μαντρί η μόλις 15 ετών κόρη της οικογένειας η οποία τελεί ακόμα σε κατάσταση σοκ. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται. Ο νεαρός αυτόχειρας έδωσε τέλος στη ζωή του. Μιας ζωής βασανιστικής από τα πρώτα χρόνια…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr