Στις 28 Δεκεμβρίου 2011, τουρκικά μαχητικά βομβαρδιστικά F-16 εξαπέλυσαν αεροπορική επιδρομή διάρκειας πέντε ωρών στο Roboski, στα σύνορα Τουρκίας – Ιράκ , σκοτώνοντας 34 Κούρδους άμαχους, συμπεριλαμβανομένων 17 παιδιών, μερικά από τα οποία ήταν μόλις 12 ετών.

Κανένας δράστης δεν έχει οδηγηθεί ακόμη σε δίκη. Καμιά διεθνή καταδίκη για την φασιστική Τουρκία που χρησιμοποίησε αμερικανικά πολεμικά αεροσκάφη για να κομματιάσει παιδιά. Τα πτώματα των οποίων βρέθηκαν απανθρακωμένα.

Στιγμιότυπο από την μεταφορά των νεκρών

Στην πρώτη επέτειο του θανάτου τους, οι οικογένειες των θυμάτων της σφαγής δέχτηκαν ανελέητη επίθεση και οι ίδιες καθώς πήγαιναν στο νεκροταφείο για να θρηνήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Οι ίδιες επιθέσεις, το ίδιο καθεστώς τρομοκρατίας, συνεχίζεται κάθε χρόνο, μέχρι σήμερα. Οι οικογένειες τρομοκρατούνται, μανάδες ξυλοκοπούνται, προκειμένου η σφαγή να ξεχαστεί.

Φορτωμένα σε κάρα πτώματα δεκάδων παιδιών

Είναι ο ορισμός του ρατσισμού και του φασισμού από ένα Κράτος το οποίο λαμβάνει χρήματα από την Ευρωπαΐκή Ένωση και είναι μέλος του ΝΑΤΟ. Μιλάμε για την απόλυτη υποκρισία της Δύσης, την ίδια στιγμή που ψάχνει να δει εάν ο Λουκασένκο χαστούκισε κανέναν δημοσιογράφο για να επιβάλλει «σκληρές κυρώσεις».

Πηγή: europost.gr