Με ύφος δερβέναγα και όχι επιστήμονα, εμφανίστηκε για μια ακόμη φορά στο τηλεοπτικό του στασίδι ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, ο οποίος επιτέθηκε σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί, αρνούμενος επιδεικτικά να δεχθεί την πραγματικότητα και ζώντας στον κόσμο που έχει δημιουργήσει η Κυβέρνηση και τα φερέφωνά της.

Ο κ.Βασιλακόπουλος μιλώντας για το άνοιγμα των σχολείων σχολίασε πως αν δεν άνοιγαν, οι μόνοι που θα κέρδιζαν θα ήταν οι… καφετέριες και οι ανεμβολίαστοι, λέγοντας ότι έτσι θα… προστατεύονταν.

«Θα έλεγα στους ανεμβολίαστους, ‘αγαπητοί συμπολίτες ανεμβολίαστοι, επειδή κινδυνεύετε τώρα που υπάρχει κύμα, θα περιοριστείτε ακόμα περισσότερο για να προστατευτείτε μέχρι να βάλετε μυαλό και να εμβολιαστείτε’», είπε ακόμα, ξεχνώντας πως έχει καταρριφθεί πλέον και με πάταγο (και από πολύ πιο έγκριτους επιστήμονες…) η διαστρεβλωτική θεωρία της «πανδημίας των ανεμβολίαστων».

«Η μοναδική λύση να για φύγουμε από το κακό με τις μικρότερες δυνατές απώλειες είναι ο εμβολιασμός. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Όλα τα αλλά δεν είναι απλώς ημίμετρα, είναι για να κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας», συνέχισε.

Όσο για τον τρόπο με τον οποίο θα ανοίξουν τα σχολεία (σ.σ. με τρία… self test μόνο για την πρώτη εβδομάδα ουσιαστικά…), η γραμμή που έδωσαν χθες Γιάννης Οικονόμου και Νίκη Κεραμέως ότι τα παιδιά είναι περισσότερο προστατευμένα από τον ιό μέσα στα σχολεία, συνεχίστηκε από τον Θεόδωρο Βασιλακόπουλο, ο οποίος επανέλαβε το αφήγημα, το οποίο προφανώς και θα επαναληφθεί από όλα τα πετσωμένα ΜΜΕ:

«Η λογική με τα σχολεία είναι παρά πολύ απλή… Αυτοί που υποστήριζαν να μη λειτουργήσουν τα σχολεία το έλεγαν για να μην υπάρχει έτι περαιτέρω διασπορά για να προστατέψουμε τους ανεμβολίαστους. Υπάρχει κι η αντίστροφη λογική: λειτουργώ κανονικά τα σχολεία γιατί εκεί τα παιδιά επιτηρούνται. Το 99,0% των εκπαιδευτικών θα βλέπει το παιδί, και θα του λέει ‘φόρα τη μάσκα’. Οι περισσότεροι των γονέων είναι λογικοί άνθρωποι, θα οδηγήσουν το παιδί σε σελφ τεστ, δηλαδή θα έχουμε καλύτερη επιδημιολογική επιτήρηση. Αν μείνει το παιδί του σπίτι θα κάνει ο γονέας στο παιδί 3 σελφ τεστ την εβδομάδα για να ξέρει αν έχει νοσήσει; Κανένα δε θα κάνει».

Πηγή: europost.gr